Έχεις παρατηρήσει ότι όλοι οι ήρωες της Disney χορεύουν το ίδιο;

17:31 20/9/2014 - Πηγή: iPop

Αγαπημένες ταινίες της Disney… Γέλιο, happy end, τραγούδι και… χορός! Έχεις παρατηρήσει σε πόσες από αυτές οι ήρωες της Disney χορεύουν; Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αλλά έχεις παρατηρήσει την ίδια τη χορογραφία; Αν δεις το video θα διαπιστώσεις ό,τι δεν θα φανταζόσουν ποτέ στα παιδικά σου χρόνια, ότι δηλαδή όπου χορός ουσιαστικά είναι

ο ίδιος χορός. Στον Ρομπέν των Δασών χορεύουν ίδια με τη Χιονάτη, το Βιβλίο της Ζούγκλας και της Αριστόγατες. Εκτός από τους χορούς που περιλαμβάνει το video, ο τελευταίος χορός της Πεντάμορφης και του Τέρατος ήταν ουσιαστικά απομίμηση του τελευταίου χορού της Ωραίας Κοιμωμένης.

Όπως αναφέρει το video οι ανακυκλωμένες κινήσεις οφείλονται στο χαμηλό budget, μιας και έγιναν περικοπές στην παραγωγή animation. Οι δημιουργοί τους ζωγράφιζαν πάνω από υπάρχοντα animation για να φτιάξουν νέες σκηνές με ήρωες που είχαν παρόμοιο σώμα, χαρακτηριστικά και κινήσεις.

Αυτό συνέβη με πολλές ταινίες της Disney, όπως: τα 101 σκυλάκια της Δαλματίας, Αριστόγατες, Ρομπέν των Δασών, Whinne The Pooh και Τhe Rescuers.

The post Έχεις παρατηρήσει ότι όλοι οι ήρωες της Disney χορεύουν το ίδιο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα