Πώς να κερδίσεις χρόνο στο πρωινό ντύσιμο

08:32 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Ξέρουμε ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν παραπάνω ώρες στη ζωή τους αλλά επειδή δυστυχώς δεν μπορούμε να σου τις παρέχουμε. Θα σε μάθουμε, όμως, πως να κερδίσεις χρόνο στο πρωινό ντύσιμο και να φύγεις από το σπίτι έστω λίγα λεπτά νωρίτερα.

Τρόποι να κερδίσεις χρόνο στο πρωινό ντύσιμο!Ετοίμασε τα ρούχα σου από το βράδυ: Δε μπορείς να αποφασίζεις πάντα τελευταία στιγμή τι ρούχα θα βάλεις! Επέλεξε, λοιπόν, τα ρούχα από το προηγούμενο βράδυ και άσε τα σε μία καρέκλα στο δωμάτιο για να τα έχεις μπροστά σου όταν ξυπνήσεις.Μην ξεχάσεις την τσάντα: Η τσάντα που θα επιλέξεις
πρέπει να πηγαίνει με τα ρούχα σου, οπότε διάλεξε την κατάλληλη και ετοίμασέ την από το προηγούμενο βράδυ και αυτήν! Μετέφερε τα απαραίτητα από τη μία στην άλλη και αν έχεις μέσα περιττά πράγματα άστα σπίτι για να ελαφρύνει.Βάλε σε θέση τα αξεσουάρ σου: Τα αξεσουάρ είναι το φετίχ σου και δεν γίνεται να μην υπογράφουν κάθε σου εμφάνιση. Αν τα έχεις τακτοποιημένα και όχι μπερδεμένα θα μπορέσεις να τα βρεις ευκολότερα και να επιλέξεις αυτό που θες.Σκέψου τι βάψιμο θα κάνεις: Την ώρα που κάνεις το ντουζ σου σκέψου πως θα βαφτείς και ποια σημεία σου θα αναδείξεις περισσότερο σήμερα.

The post Πώς να κερδίσεις χρόνο στο πρωινό ντύσιμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα