Πώς να αφαιρέσεις κάθε λεκέ από τη δερμάτινη τσάντα σου

15:01 6/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν οι δερμάτινες τσάντες είναι το φετίχ σου καταλαβαίνεις την αγωνία να τις διατηρήσεις καθαρές. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία, πολλές φορές ούτε καν ένας επαγγελματίας για να βγάλεις κάποιο λεκέ από τη δερμάτινη τσάντα. Αρκεί να ξέρεις τον κατάλληλο τρόπο, ένα μυστικό για να εξαφανίσεις κάθε πιθανή βρωμιά.

Λεκέδες φαγητών: Τρίψε άσπρη κιμωλία πάνω στο λεκέ και άσε να μείνει για μία νύχτα. Σκούπισε με ένα καθαρό ύφασμα την επόμενη μέρα.

Λεκέδες από λάδι: Βάλε καλαμποκάλευρο κατευθείαν και τρίψε ώστε να δημιουργηθεί ζέστη, που θα βοηθήσει να απορροφηθεί το λάδι. Σκούπισε

τη σκόνη με ένα καθαρό ύφασμα μετά το τρίψιμο ή άσε να μείνει πάνω στο λεκέ.

Λεκέδες από μελάνι: Αν ο λεκές είναι φρέσκος, χρησιμοποίησε μια άσπρη γόμα για να σβήσεις κατευθείαν στο σημείο, χωρίς όμως να βάλεις υπερβολική δύναμη για να μη φύγει το χρώμα. Η γόμα κάνει επίσης και για τους λεκέδες από χώμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο βαμβάκι και οινόπνευμα και να τρίψεις ελαφρώς το λεκέ, προσέχοντας να μη φύγει το χρώμα.

Λεκέδες από νερό: Χρησιμοποίησε ένα πανί στο οποίο θα βάλεις λίγο νερό και λίγο κρεμοσάπουνο. Τρίψε μαλακά ακριβώς πάνω στο σημείο και άσε να στεγνώσει.

Αφαίρεση οσμών: Βάλε ένα πλαστικό σακουλάκι γεμάτο με μαγειρική σόδα μέσα στην τσάντα σου και κράτα τη κλειστή για μία- δυο μέρες.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Πώς να αφαιρέσεις κάθε λεκέ από τη δερμάτινη τσάντα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα