Φτιάξε καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων

14:01 6/11/2014 - Πηγή: iPop

Ήρθε ο χειμώνας και θες να βλέπεις ξύλα παντού. Στο τζάκι, στην σόμπα, για ντεκόρ γιατί όχι και στον τοίχο σου. Θα σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να φτιάξεις μία όμορφη κατασκευή η οποία δεν θα σου κοστίσει πάνω από λίγα μόνο ευρώ. Θα φτιάξεις, λοιπόν, έναν καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων και ειδικά αν ο χώρος σου διαθέτει ξύλινα έπιπλα θα ταιριάξει πολύ.

Τι θα χρειαστείς για τον καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων;Κλαριά δέντρων διαφορετικού μεγέθουςΣιλικόνηΣτρογγυλό καθρέφτηΧοντρό χαρτόνιΨαλίδιΜολύβιΠριόνιΟύπα τοίχουΠώς θα φτιάξεις τον
καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων;Τοποθέτησε πάνω στο χαρτόνι σου τον καθρέφτη και κόλλησε τον καλά με τη σιλικόνη.Με το μολύβι ζωγράφισε ένα στρογγυλό περίγραμμα γύρω γύρω από τον καθρέφτη πάχους περίπου δεκαπέντε εκατοστών και κόψε το υπόλοιπο χαρτόνι με το ψαλίδι.Κόψε τα κλαριά σε οριζόντια μικρά κομμάτια ίδιου πλάτους.Κόλλησε ένα ενά τα κομμάτια του ξύλου πάνω στο εξωτερικό κενό μέρος του χαρτονιού και περίμενε να στεγνώσει καλά η κατασκευή σου.Στερέωσε στον τοίχο με αρκετά ούπα τον καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων που μόλις έφτιαξες και απόλαυσε την κατασκευή την οποία δημιούργησες με τα χεράκια σου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: topdreamer.com

The post Φτιάξε καθρέφτη τοίχου με κλαριά δέντρων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα