Αυτές είναι οι πιο γνωστές θεραπείες ομορφιάς στο εξωτερικό

13:32 6/11/2014 - Πηγή: iPop

Σε όλες τις χώρες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες. Να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και αυτό να φαίνεται στους γύρω τους. Σου έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων και των Βραζιλιάνων. Σου έχουμε συστήσει και τις πιο ακριβές θεραπείες ομορφιάς που είναι αρκετά ιδιαίτερες. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να σου αναλύσουμε και άλλες θεραπείες ομορφιάς που βρήκαμε και μας έκαναν εντύπωση.

Ποιες θεραπείες ομορφιάς χρησιμοποιούν στο εξωτερικό;Χαβάη, μασάζ λόμι λόμι: Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι ένα απλό μασάζ. Πρόκειται για μία ιεροτελεστίας μετάδοσης της χαράς και
της αγάπης. Η διαδικασία έχει ρυθμό. Ο θεραπευτής ψάλλει σε χαβανέζικους ρυθμούς και οι κινήσεις ρέουν πάνω στο κορμί ακολουθώντας το ρυθμό του τραγουδιού. (Σε όλα τα video που βρήκαμε με αυτή τη μέθοδο ο θεραπευτής δεν έψελνε τίποτα… cd player είχε… άρα μάλλον μας κοροϊδεύουν!)Ινδονησία, Τζαμού: Είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Ινδονησίας η οποία βασίζεται κυρίως σε θεραπευτικά φυτά. Ειδικοί θεραπευτές με γνώση στο αντικείμενο σου κάνουν μασάζ με αυτά τα θαυματουργά φυτά και σου χαρίζουν όλες τις βιταμίνες τους.Πολωνία, Αλατοθεραπεία: Αυτή η θεραπεία ξεκίνησε στις αρχαίες του 20ου αιώνα όταν παρατηρήθηκε ότι όσοι ασχολούνταν με την εξόρυξη άλατος ήταν πιο υγιής, χωρίς προβλήματα και φαίνονταν πιο νέοι. Το αλάτι βοηθά σε πολλές παθήσεις, χαλαρώνει και αναζωογονεί το δέρμα ενώ παράλληλα το σφίγγει. Η τέλεια θεραπεία είναι να κοιμηθεί κάποιος σε ειδικό χώρο 135 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης στις υπόγειες στοές του αλατιού.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αυτές είναι οι πιο γνωστές θεραπείες ομορφιάς στο εξωτερικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα