Ποια πόλη έχει το περισσότερο χιούμορ;

13:31 23/4/2014 - Πηγή: iPop

Ο Dr Peter McGraw και o δημοσιογράφος Joel Warner συνεργάστηκαν με το Εργαστήριο Έρευνας χιούμορ στο University of Colorado Boulder για να βρουν ποια πόλη έχει το περισσότερο χιούμορ. Για να έχουν σωστά αποτελέσματα, έφτιαξαν έναν αλγόριθμο και συνέλεξαν δεδομένα από τις 50 μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής σχετικά με την ποιότητα και την ποσότητα «κωμικότητας» της κάθε πόλης.

Οι ερευνητές, σύμφωνα με τους New York Times,

για να βγάλουν τα αποτελέσματα συνυπολόγισαν την ποιότητα των κωμικών που ταξίδευαν στις πόλεις, τον αριθμό των comedy clubs της κάθε πόλης, τις επισκέψεις σε αστείες ιστοσελίδες και τον αριθμό των χρηστών του Twitter που έγραφαν αστεία tweets.

Επίσης, βασίστηκαν σε δείγμα μεγαλύτερο των 900 κατοίκων. Οι συμμετέχοντες απάντησαν ερωτήσεις όπως ποια είναι η αγαπημένη τους κωμική ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, πόσο συχνά πηγαίνουν σε comedy shows, ποια είναι η προτίμησή τους για αστεία και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις. Τους ζητήθηκε επίσης να περιγράψουν την αίσθηση της πόλης τους σχετικά με το χιούμορ και να πουν το αγαπημένο τους ανέκδοτο.

Οι 10 πόλεις με το περισσότερο χιούμορ στην Αμερική είναι:Chicago, ILBoston, MAAtlanta, GAWashington, D.C.Portland, ORNew York, NYLos Angeles, CADenver, COSan Fransisco, CASeattle, WA

The post Ποια πόλη έχει το περισσότερο χιούμορ; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα