«Γίνεται της… μουρλής στην τηλεόραση»

Η Karfitsa συνάντησε τη Ρένια Λουιζίδου στο θέατρο Εγνατία.

Η γλυκιά ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο « Δείπνο με Φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού. H Ρένια είναι από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς μικρών και μεγαλύτερων θεατών.

Το διαρκές χαμόγελο στα χείλη της και η θετική της αύρα κάνουν το κοινό να την αγκαλιάζει συνέχεια στο πέρασμα των ετών.

Μπορεί η ίδια να τρυπώνει κάθε μεσημέρι στα σπίτια μας για πάνω από δέκα χρόνια με το « Καφέ της Χαράς», όμως κανείς μας δεν δυσανασχετεί

να τη βλέπει, γιατί το ταλέντο, η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα δεν κουράζουν κι η Ρένια διαθέτει αυτά τα γνωρίσματα με το παραπάνω!

Συνέντευξη στη Μάρω Αργυρίου

Ο χαρακτήρας που υποδύεστε στην παράσταση «Δείπνο με Φίλους» αντιδρά με αυταρχικό τρόπο και με πλήρη αρνητισμό στην είδηση της απιστίας στον γάμο της φίλης της. Εσείς είστε παντρεμένη 17 χρόνια, σε περίπτωση που συνέβαινε το ίδιο στον δικό σας γάμο, θα εναντιωνόσασταν στον άντρα σας τόσο έντονα όσο και στο θεατρικό;

Όχι είμαι λίγο πιο χαμηλών τόνων από την Κάρεν του έργου, αλλά δεν είμαι τρομερά μακριά, εκείνη είναι πιο κάθετος και πιο απόλυτος χαρακτήρας από μένα. Μία απιστία εξαρτάται από τις συνθήκες στις οποίες γίνεται, δηλαδή αν ο άλλος το κάνει από γαϊδουριά ή επειδή βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έχει τεράστια διαφορά το γιατί καταλήγει ένα ζευγάρι σε αυτό το σημείο. Νομίζω θα αντιδρούσα αναλόγως με το πώς θα ήταν η περίπτωση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Karfitsa.gr.

The post «Γίνεται της… μουρλής στην τηλεόραση» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα