Πασχαλινός διαγωνισμός: Κερδίστε θεραπείες 300 ευρώ!

14:31 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Σας έλειψε ένας διαγωνισμός; Θέλετε να κερδίσετε θεραπείες τριακοσίων ευρώ; Δυο τυχερές iPop-ίστας θα κερδίσουν, ύστερα από κλήρωση, το καλύτερο δώρο για το Πάσχα, αρκεί να στείλετε ένα email με το όνομά σας και το τηλέφωνό σας, στο [email protected]

Το iPop σε συνεργασία με το Ινστιτούτο αισθητικής Αlina Skin Care

(Eστίας 5, Πλατεία Δήμα, Βάρη, τηλέφωνο 210-8960171 και 695-6170892) σας κάνει δώρο δύο περιποιήσεις προσώπου και σώματος, αξίας 300 ευρώ έκαστη, οι οποίες ολοκληρώνονται σε δύο συνεδρίες!

Επειδή, όμως, δεν πρέπει καμία να μείνει παραπονεμένη, σας έχουμε και extra bonus εύκολες μάσκες προσώπου που μπορείτε να τις κάνετε και στο σπίτι! Γιατί ναι, είναι εύκολο να κάνετε καθαρισμό ακόμα και με υλικά που έχετε στο ψυγείο σας! Η Αλίνα Ζαμφίρ συμβουλεύει:

Μάσκα με μέλι και αβοκάντο

Υλικά: 1/4 αβοκάντο, 1 κουταλιά μέλι, 2 κουταλιές γιαούρτι, 2 σταγόνες ανθόνερο.

Πατήστε το αβοκάντο με πηρούνι και προσθέστε το μέλι και το γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε το ανθόνερο. Αφήστε το μείγμα να «ησυχάσει» για πέντε λεπτά. Βάλτε την μάσκα στο προσωπό και ξεπλύνετε ύστερα από δέκα με δώδεκα λεπτά με χλιαρό νερό.

Μάσκα με ακτινίδιο για καθαρισμό και θρέψη

Αν θέλετε εύκολη και γρήγορη απολέπιση, κόψτε ένα ακτινίδιο και λιώστε το στο μίξερ. Εφαρμόστε το μείγμα κατευθείαν στο πρόσωπο.

Προσοχή: Αν νιώθετε τσιμπηματάκια είναι φυσικό! “Οσο μεγαλύτερο είναι το τσούξιμο, τόσο περισσότερη απολέπιση γίνεται στην περιοχή!

Αν θέλετε πραγματική θρέψη, προσθέτσετε στο κομμένο ακτινίδιο λίγη μπανάνα και ένα κουταλάκι γιαούρτι . Αφήστε το μείγμα για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

Μάσκα μήλου

Η μάσκα με μήλο είναι η πιο διαδεδομένη. Το μήλο φημίζεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Προσφέρει απαλή και λεία επιδερμίδα. Το μήλο «ξυπνάει» και το κολλαγόνο!

Αν έχετε ακμή δοκιμάστε το παρακάτω: Βράστε ένα μήλο και έπειτα πολτοποιήστε το. Προσθέστε δύο κουταλιές άπαχο γιαούρτι και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το μείγμα για είκοσι λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

Για τα εγκαύματα από τον ήλιο, βράστε και πολτοποιήστε ένα μήλο και αφήστε το να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Προσθέστε λίγο μέλι και αφήστε για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

The post Πασχαλινός διαγωνισμός: Κερδίστε θεραπείες 300 ευρώ! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα