Είσαι ξανθιά; Λάμψε περισσότερο με μία πατάτα και ένα λεμόνι…

11:30 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές. Είναι μια αλήθεια που εμάς, εδώ στο iPop, πολύ μας πληγώνει, αφού όλες είμαστε γκάγκανα, αλλά κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και το τερματίζουμε. Τις προσέχουμε τις ξανθές! Κι όταν λέμε «τις προσέχουμε», δεν εννοούμε, γυρνάμε και τις κοιτάζουμε όταν περπατούν στο δρόμο. Εννοούμε, πως τις φροντίζουμε. Τις περιποιούμαστε. Ψάχνουμε και βρίσκουμε γι” αυτές τα καλύτερα κολπάκια, ώστε να διατηρούν τη λάμψη, στην ξανθή τους κόμη.

Αν λοιπόν είσαι ξανθιά (ή ξανθός. Δεν έχουμε απαγορευτικά σ΄αυτό)

λάμψε περισσότερο. Πως; Τράβα στην κουζίνα, βρες πατάτα, χαμομήλι και λεμόνι και ετοιμάσου να αποκτήσεις το πιο φωτεινό ξανθό μαλλί ever! Μην ξεχάσεις να βγάλεις από το ντουλάπι και το μπλέντερ. ΟΚ;

Λοιπόν.

Βράσε το χαμομήλι βάλτο σε μια κούπα και άφησέ το να κρυώσει.Κόψε 2 μέτριες πατάτες σε μικρά κομμάτια και ρίχτες στο μπλέντερ.Στύψε από πάνω και το χυμό από δυο λεμόνια. Ρίξε μέσα και το κρύο πια χαμομήλι.Πάτα το κουμπί να πολτοποιηθούν και κράτα το πατημένο μέχρι να γίνει νιανιά.

Είσαι έτοιμη/ος.

Πήγαινε στο μπάνιο και πασάλειψε τα μαλλιά σου από το ύψος των αυτιών και κατω με τον πολτό που έφτιαξες. Άφησέ το καμμιά 20αριά λεπτά και μετά λούσου με το σαμπουάν σου να έρθει να ξεπλυθεί, να καθαρίσει το κεφάλι σου. Στέγνωσε φυσικά στον αέρα ή αν δεν κρατιέσαι πιάσε το σεσουάρ.

Μην κοιταχτείς αμέσως στον καθρέφτη. Θα τυφλωθείς από τη λάμψη των ξανθών μαλλιών σου.

Θέλεις να δεις πως γίνεται βήμα βήμα; Στο βίντεο…

The post Είσαι ξανθιά; Λάμψε περισσότερο με μία πατάτα και ένα λεμόνι… appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα