Παγκόσμιο Trolling: Ούτε από του Dart Vader τη συνέντευξη έλειψαν τα απρόοπτα

20:21 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Δεν έχει σταματημό το ανελέητο trolling στα κοινωνικά δίκτυα, γύρω από τη συνέντευξη του καθηγητή στο BBC που διακόπηκε από την «εισβολή» των παιδιών του στο δωμάτιο, από όπου ήταν συνδεδεμένος.

Το BBC είπε να πρωτοτυπήσει για να διορθώσει λίγο τα «κακώς κείμενα» που δημιουργήθηκαν από τη συνέντευξη του καθηγητή και κατάφερε να κλείσει τον Dart Vader. Δυστυχώς ο «άρχοντας του σκότους» δεν κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο(είχε κάτι δουλίτσες

για το πως θα εξαφανίσει το σύμπαν) και βγήκε μέσω διαδικτύου στην εκπομπή από το σπίτι του και πιο συγκεκριμένα από το δωμάτιό του όπου ξεχωρίζει η αφίσα «Δεν Ξεχνώ» για την τελευταία ήττα.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε, πως ο Darth δεν θα μίλαγε στον οποιοδήποτε και κάπως έτσι παρουσιαστής στην εκπομπή μόνο για τη συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν ο Dart Sidious. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το θέμα των δύο συνομιλητών δεν ήταν σε καμία περίπτωση το «φιλανθρωπία και κοινωνικό έργο στο καιρό της κρίσης».

‘Ελα όμως που ούτε αυτή η συνέντευξη πήγε καλά αφού αυτή τη φορά δεν διέκοψαν τα παιδιά του Darth, αλλά ο R2-D2 και η Princess Lea που μπήκε να τον μαζέψει. Ωπ! Princess Lea; Τι δουλειά είχε σε αυτό το σπίτι; Αυτό κι αν είναι είδηση! Τι έχει να πει ο Han Solo γι αυτό; Σόλο ο Solo πλέον;

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν μια φοβερή αναπαράσταση της συνέντευξης που έχει γίνει το απόλυτο viral στα social media με χαρακτήρες από το Star Wars.

Δείτε το απόλυτο βίντεο:

The post Παγκόσμιο Trolling: Ούτε από του Dart Vader τη συνέντευξη έλειψαν τα απρόοπτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα