Γι’ ακόμα μία φορά στην κορυφή του κόσμου Πετρούνιας! Ευχές από την πολιτική ηγεσία (video)

16:11 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Στην κορυφή του κόσμου και για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη διοργάνωση βρίσκεται από σήμερα ο χρυσός πρωταθλητής μας στην ενόργανη, Λευτέρης Πετρούνιας, λίγους μήνες μάλιστα μετά την κορυφαία μέχρι στιγμής επιτυχία του που δεν είναι άλλη από το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Με ένα άψογα εκτελεσμένο πρόγραμμα που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,30 με το οποίο συγκέντρωσε 15,466 βαθμούς, ο Λευτέρης της Ελλάδας, κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης “AGF Trophy 2017”,

που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η μεγάλη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο πρωταθλητής μας σε αυτό το παγκόσμιο, είχε φανεί από τον προκριματικό της Πέμπτης, όταν είχε περάσει τρίτος στον τελικό των κρίκων. Μάλιστα σήμερα πραγματοποίησε και καταπληκτική έξοδο σε αντίθεση με τον αγώνα της Πέμπτης που του είχε στερήσει την πρωτιά ένα λάθος στην προσγείωση, με αποτέλεσμα να μην αφήσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του.

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο προστίθεται στην πλούσια συλλογή του Πετρούνια που περιλαμβάνει ακόμα ένα χρυσό σε ολυμπιακούς, δύο χρυσά και ένα αργυρό σε ευρωπαϊκούς και ένα χρυσό σε μεσογειακούς αγώνες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το άψογο πρόγραμμα που εκτέλεσε ο πρωταθλητής μας υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Πετρούνια

Μ’ ένα tweet έδωσε συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια ο Αλέξης Τσίπρας στο οποίο ανέφερε:

Ακόμα μία διάκριση από τον Λ. Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές.Συγχαρητήρια για το χρυσό στο παγκόσμιο της ενόργανης!

Ακόμα μία διάκριση από τον Λ.Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές.Συγχαρητήρια για το χρυσό στο παγκόσμιο της ενόργανης! pic.twitter.com/zgIheqUHaZ

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 18, 2017

Μέσω twitter και οι ευχές του Μητσοτάκη:

«Λευτέρη Πετρούνια σε ευχαριστούμε που σήκωσες τη γαλανόλευκη ξανά στην κορυφή του βάθρου!» έγραψε στο twitter του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λευτέρη Πετρούνια σε ευχαριστούμε που σήκωσες τη γαλανόλευκη ξανά στην κορυφή του βάθρου! pic.twitter.com/tdh88OWXTD

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 18, 2017

Θερμά συγχαρητήρια και από το ΠΑΣΟΚ

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που πραγματοποιείται στο Μπακού της Ρωσίας», απηύθυνε ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.

Διάβασε και αυτό:

Ο Λευτέρης μίλησε: «Πρώτος ξανά»!

The post Γι’ ακόμα μία φορά στην κορυφή του κόσμου Πετρούνιας! Ευχές από την πολιτική ηγεσία (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα