Από το Λευκό Οίκο σε reality show!

18:34 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Στο προσκήνιο πλέον την πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ την περιμέναμε, guest σε reality show έκανε τελικά. Ο λόγος για ποια άλλη; Για την Michelle Obama φυσικά που κατά γενική ομολογία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο ρόλο της ως συζύγου του ισχυρότερου άντρα στον πλανήτη, όσο και για το έργο της σε διάφορους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας των ΗΠΑ.

Σε μια διαφορετική εμφάνιση

από αυτές που την είχαμε συνηθίσει, η Michelle Obama έκανε έκπληξη στους μικρούς μάγειρες και ήταν αυτή που έφερε το κουτί με το θέμα που πρέπει να μαγειρέψουν στο reality show “Master Chef Junior” που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο κανάλι Fox της αμερικανικής τηλεόρασης.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η έκπληξη των μικρών chef ήταν μεγάλη αφού η πρώην Πρώτη Κυρία είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό όμως των μαθητών η συνταγή δεν άρεσε αφού είχε μόνο λαχανικά, ένα φαγητό όχι ιδιαίτερα αγαπητό στις μικρές ηλικίες. Όπως και να έχει τα παιδιά θα έχουν πάντα τα δικά τους κριτήρια.

Οι προβλέψεις την ήθελαν να αποτελέσει την επόμενη Chillary, δηλαδή την Πρώτη Κυρία που θα διεκδικήσει η ίδια το ανώτατο αξίωμα, ωστόσο φαίνεται πως η Michelle Obama τουλάχιστον αυτό τον πρώτο καιρό μακριά από το Λευκό Οίκο, ασχολείται με πολύ πιο χαλαρά ζητήματα και απολαμβάνει χωρίς πίεση τον ελεύθερο της χρόνο.

Δείτε εδώ τη Michelle Obama στην εμφάνιση έκπληξη

The post Από το Λευκό Οίκο σε reality show! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα