Στο παρά 5 αποφεύχθηκε πολύνεκρη τραγωδία με σύγκρουση 2 αεροσκαφών| 1 νεκρός (Video)

17:01 18/3/2017 - Πηγή: iPop

Στο παρά 5 αποφεύχθηκε πολύνεκρη τραγωδία με σύγκρουση 2 αεροσκαφών πάνω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στον Καναδά. Ο ένας πιλότος είναι νεκρός ο άλλος τραυματισμένος.

Δύο μικρά αεροσκάφη τύπου Cessna 152 συγκρούστηκαν ενώ βρισκόντουσαν στον αέρα πάνω από ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Μόντρεαλ, σύμφωνα από την τοπική αστυνομία.

Ο ένας πιλότος, 21 ετών, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ανασύρθηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος σοβαρά τραυματισμένος, 23 ετών. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές τονίζουν πως εκ θαύματος

δεν θρηνήσαμε δεκάδες νεκρούς καθώς το εμπορικό κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

#BREAKING: Two planes collide in the air above Montreal area shopping centre. pic.twitter.com/oWQK8Z3SqK

— Michel Boyer (@BoyerMichel) March 17, 2017

Να σημειωθεί ότι δύο πολίτες που βρισκόντουσαν στο εμπορικό κέντρο όπου συνέβει το δυστύχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο υπό την κατάσταση σοκ.

Το ένα από τα δύο μικρά αεροσκάφη συνετρίβη στη στέγη του εμπορικού κέντρου Promenades Saint-Bruno, 20 χιλιόμετρα ανατολικά του Μόντρεαλ ενώ το δεύτερο κατέπεσε στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου, σε απόσταση 20 μέτρων από την κεντρική είσοδο.

Μέχρι στιγμής, οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε λίγο μετά τη συντριβή, όταν αξιωματικοί παρατήρησαν καύσιμα από το αεροπλάνο στην οροφή του εμπορικού κέντρου.

The post Στο παρά 5 αποφεύχθηκε πολύνεκρη τραγωδία με σύγκρουση 2 αεροσκαφών| 1 νεκρός (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα