Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: 8 ιστορίες από αγαπημένους celebrities που βγήκαν νικητές

17:31 26/6/2021 - Πηγή: iPop

Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως “Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους”, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών.

Με κεντρικό μήνυμα “Έχεις επιλογή. Υπάρχει τρόπος”, ο ΟΚΑΝΑ τονίζει την ύπαρξη θεραπευτικής επιλογής και δυνατότητας αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Το 2021 η Παγκόσμια Ημέρα κατά

των Ναρκωτικών έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς το αποτύπωμα της πανδημίας της COVID-19, ενέτεινε τα καθημερινά προβλήματα του ευάλωτου πληθυσμού των εξαρτημένων ατόμων.

Η εξάρτηση στο οτιδήποτε είναι μια πάρα πολύ δυσμενής κατάσταση, όπου δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεφύγει. Χρειάζεται μεγάλη ψυχολογική δύναμη, αντοχή, υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και τους φίλους καθώς και θέληση για να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου τις κακές αυτές συνήθειες και να κοιτάξεις μπροστά, για ένα πιο φωτεινό μέλλον και να κάνεις μια νέα αρχή με τον εαυτό σου!

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μιλά για την άπιστη ζωή του και τα ναρκωτικά

Πολλοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση τη συγκεκριμένη δυσκολία, ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι, ο οποίοι πάλεψαν ενάντια στα ναρκωτικά και τον εθισμό και κατάφεραν να βγουν νικητές.

Ας θυμηθούμε μερικούς celebrities οι οποίοι κατάφεραν να βγουν νικητές στον δύσκολο αγώνα του εθισμούJohnny Depp

Ο γνωστός σε όλους μας για τις ποιοτικές του ταινίες Johnny Depp, είναι ένας από τους celebrities ο οποίος ήταν εθισμένος στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη δεκαετία του 1990, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τον τρόπο διασκέδασής του στα party του Hollywood. Εκείνος και η πρώην σύντροφός του Kate Moss, διασκέδαζαν από party σε party κι έκαναν χρήση κοκαΐνης. Ο Johnny Depp, μάλιστα, ήταν συνιδιοκτήτης του Viper Room, του διαβόητου νυχτερινού κλαμπ γεμάτου ναρκωτικών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Zac Efron

Ο Zac Efron, ο πρώην ήρωας της Disney, βίωσε τις επιπτώσεις της τοξικομανίας πριν ακόμα ενηλικιωθεί. Το 2013 ο Zac Efron συνελήφθη επειδή μπλέχθηκε σε έναν καυγά, σε ένα μπαρ στο Λος Άντζελες κι έπειτα στάλθηκε για αποτοξίνωση δύο φορές, εξαιτίας του εθισμού του στην κοκαΐνη. Ευτυχώς, ο διάσημος ηθοποιός κατάφερε να νικήσει τον αγώνα του απέναντι στα ναρκωτικά και να ακολουθήσει την καριέρα του και τα όνειρά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Efron (@zacefron)

Fergie

Η Fergie επιτυχημένη, πλέον, μουσικός, τηλεοπτικό πρόσωπο, σύζυγος και μητέρα, στο παρελθόν έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της με την Oprah, το αστέρι των Black Eyed Peas έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών κάθε μέρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μέχρι που δέχθηκε βοήθεια και κατάφερε να αντιμετωπίσει τον εθισμό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fergie (@fergie)

Συγκλονιστική συνέντευξη του Johnny Depp: Η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και ο χωρισμός

Megan Fox

Η Megan Fox είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο καθώς και μητέρα τριών παιδιών. Για αρκετά χρόνια, όμως, ήταν εθισμένη στην έκσταση, την ηρωίνη και την κοκαΐνη. Η ίδια, βέβαια, τώρα δηλώνει πως απέχει από τα ναρκωτικά, αν και ακόμα κάνουν χρήση αρκετοί γνωστοί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie ποτέ δεν κράτησε κρυφό τον εθισμό της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με βαριές ναρκωτικές ουσίες, όπως η ηρωίνη, το LSD και η κοκαΐνη. Η υιοθέτηση του πρώτου της παιδιού τη βοήθησε να καταλάβει την αξία της ζωής, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από οποιαδήποτε μορφή ναρκωτικών. Πλέον, ζει ευτυχισμένη μαζί με τα 6 παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Lady Gaga

Η Lady Gaga γνωστή για την ιδιαίτερη φωνή της και τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, έχει δηλώσει πως έχει έρθει αντιμέτωπη με τον εθισμό. Πράγματι, η Lady Gaga δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την μαριχουάνα. Η ίδια στη δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή “Elvis Duran” αποκάλυψε: “Ήμουν εθισμένη στη μαριχουάνα. Θέλω απλώς τα μικρά παιδιά να γνωρίζουν ότι μπορούν πραγματικά να εθιστούν σε αυτό. Κάπνιζα 15 έως 20 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα. “

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η περίεργη σύνδεση του εθισμού στα ναρκωτικά με τον εθισμό στη ζάχαρη…

Demi Lovato

Στην πραγματικότητα, ο εθισμός της Lovato ήταν τόσο έντονος που κάποτε είχε αποκαλύψει πως έπρεπε και είχε ανάγκη να κάνει χρήση κοκαΐνης ακόμα και στο αεροπλάνο, επειδή δεν μπορούσε να αντέξει περισσότερο από μισή ώρα. Η Demi ήταν ανοιχτή και ειλικρινής με τους θαυμαστές της σχετικά με το θέμα του εθισμού της και από τότε που ξεκίνησε αποτοξίνωση φαίνεται πολύ πιο υγιής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Matthew Perry

Ο ξεκαρδιστικός και γνωστός σε όλους μας Chandler Bing, από τη σειρά “Τα Φιλαράκια”, έχει ένα κρυφό και σκοτεινό μυστικό, τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη κατάχρηση παυσίπονων και υπνωτικών χαπιών. Ευτυχώς, κατάφερε να επανέλθει με τη βοήθεια της αποτοξίνωσης και συνεχίζει να προσπαθεί να έχει καλή φυσική κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ παρόμοιες δυσκολίες, ενημερώσου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου! Ζήτα τώρα βοήθεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: 8 ιστορίες από αγαπημένους celebrities που βγήκαν νικητές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα