Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2021)

10:25 26/6/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/6/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον

Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να βιώσετε πάλι κάποιες εντάσεις με συνεργάτες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα καταφέρετε ίσως να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να συναντήσετε φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με έγγραφα και νομικά θέματα οικογενειακά ή με τα αδέλφια σας ωστόσο θα τα τακτοποιήσετε. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις και επαφές στη δουλειά που θα σας δυσκολέψουν λίγο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο σας οίκο ωστόσο αποφύγετε να κάνετε έξοδα και οικονομικές υπερβολές. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε συζητήσεις για ένα ταξίδι με τους φίλους σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και ίσως σήμερα να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Από το μεσημέρι και μετά ωστόσο η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και ίσως να νιώσετε λίγο πιεσμένοι ψυχολογικά από θέματα της εργασίας σας αλλά και κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους και συνεργάτες.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις επαγγελματικές για οικονομικά θέματα και κάποια δημιουργικά σχέδιά σας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικούς σας στόχους και την εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 4ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με καριέρα και οικογένεια. Στη συνέχεια ωστόσο από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα καταφέρετε να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/6/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να έχετε κάποιες επικοινωνίες με συνεργάτες για επαγγελματικά θέματα. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως να προβληματιστείτε για οικογενειακά θέματα.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και ίσως να προβληματιστείτε για θέματα οικονομικά και κάποιες τακτοποιήσεις που θα πρέπει να κάνετε με οφειλές. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και η επικοινωνία με φίλους ή τα αδέλφια σας θα σας ανακουφίσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και ίσως ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και την τακτοποίηση της καθημερινότητάς σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα εργασιακά αλλά και εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά ακόμη και θέματα υγείας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας .

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε κάποιο προβληματισμό με φίλους και κάποια δημιουργικά σχέδια που θα πρέπει να ανασχηματιστούν. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να σχεδιάσετε κάποια θέματα ίσως και για το σπίτι σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/6/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα