Στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Harry για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

13:01 26/6/2021 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το εάν ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle θα επέστρεφαν στη Μ. Βρετανία για την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί, ώστε να τιμηθούν τα 60 χρόνια από τη γέννηση της Πριγκίπισσας Diana.

Οι παραδόσεις και ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle, παρέμεινε στο Λος Άντζελες με τα παιδιά τους, τον

2 ετών Archie και τη νεογέννητη Lilibet, ενώ ο Harry ταξίδεψε στην πατρίδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών εφημερίδων, ο Δούκας εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου επιβιβάστηκε στην πτήση για την πατρίδα του, όπου θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα για 5 ημέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά μέτρα. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι στη Μ. Βρετανία τους τελευταίους μήνες, αφού είχε παραβρεθεί και στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Με ποιο τρόπο η Kate Middleton θα χάσει τον τίτλο της όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει Βασιλιάς;

Princess Diana and Prince Harry | CREDIT: JULIAN PARKER/UK PRESS VIA GETTYΗ τελετή προς τιμήν της Diana και το άγαλμά της Princess Diana, Prince Harry and Prince William | CREDIT: JULIAN PARKER/UK PRESS VIA GETTY

The Crown: H Gillian Anderson και ο ρόλος της ως Margaret Thatcher

Η τελετή προς τιμήν της Diana θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, την ημέρα που θα συμπλήρωνε τα 60 χρόνια ζωής, και θα επικεντρωθεί, κυρίως, γύρω από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της. Ο Harry και ο αδερφός του, Πρίγκιπας William, είναι αυτοί που θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, το οποίο ετοιμάζεται από το 2017 και θα τοποθετηθεί σε ένα σημείο του κήπου του παλατιού που ήταν το αγαπημένο της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Harry για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα