Πώς να επιτύχεις την απόλυτη καλοκαιρινή διακόσμηση

16:01 26/6/2021 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η πιο αγαπημένη και η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Αν εσύ δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές και ζεις στην καθημερινότητα της πόλης, τα πιο έντονα χρώματα, η ανέμελη διάθεση και οι εξωτικές παραλίες μπορούν να έρθουν σπίτι σου μόνο με 5 πολύ απλά βήματα, τα οποία θα ανεβάσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση στα ύψη!

Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση: Φέρε τώρα το καλοκαίρι σπίτι σου

5 βήματα για να απογειώσεις

τη διακόσμηση στο σπίτι σου

Βιβλιοθήκη

Μια βιβλιοθήκη μπορεί πάρα πολύ εύκολα να γίνει βαρετή και αδιάφορη, αν και είναι αρκετά χρήσιμη. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, μπορείς να αφαιρέσεις αρκετά από τα βιβλία σου και όσα περισσέψουν μπορείς να τα τοποθετήσεις στις άκρες της. Τον χώρο που θα εξοικονομήσεις μπορείς να τον αξιοποιήσεις τοποθετώντας μικρές γλαστρούλες, διακοσμητικά σε καλοκαιρινά χρώματα και γυάλινα βαζάκια. Με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο μπορείς να επιτύχεις μια πιο καλοκαιρινή και ευχάριστη διάθεση.

Κομοδίνο

Μια εναλλακτική για τα κομοδίνα είναι να τα αντικαταστήσεις με πιο εναλλακτικές επιλογές. Μπορείς αντί για ένα κομοδίνο να τοποθετήσεις στο υπνοδωμάτιό σου ή στο σαλόνι πουφ, βιβλία ή ακόμα και μια βαλίτσες σε φωτεινές αποχρώσεις. Έτσι, θα δώσεις περισσότερο στυλ και φυσικά την καλοκαιρινή διάθεση που επιθυμείς!

Πόσο ταιριάζει η διακόσμηση του σπιτιού σου με την προσωπικότητά σου;

Tropical mood

Σίγουρα δεν μπορείς να επιτύχεις την καλοκαιρινή διακόσμηση χωρίς τα αγαπημένα σου φυτά. Μπορείς να επιλέξεις τροπικά και μεγάλα φυτά, με πλατιά φύλλα, όπως η σανβινιέρα, η Ζάμια και η δράκαινα, τα οποία εκτός από πολύ όμορφα καθαρίζουν και τον χώρο από τις τοξίνες.

Τραπέζι

Για να έχεις κι εσύ στο σπίτι σου μια πανέμορφη τραπεζαρία που θυμίζει καλοκαίρι σε νησί θα πρέπει να αποφύγεις τα σκουρόχρωμα τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά. Μπορείς να στρώσεις απλά, βαμβακερά και λινά τραπεζομάντηλα και να τοποθετήσεις λευκά κεριά και μικρά γλαστράκια με τροπικά φυτά. Μια ακόμα ωραία ιδέα για ένα σπίτι που θυμίζει καλοκαίρι είναι να τοποθετήσεις γυάλινα βάζα και να τα γεμίσεις με άμμο και κοχύλια.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση που μπορούν να δώσουν μία νέα οπτική σε κάθε χώρο του σπιτιού σου

Καπέλα

Τα beach hats όπως λέγονται ή αλλιώς τα ψάθινα καπέλα είναι μια πολύ καλή και εναλλακτική ιδέα για να φέρεις το καλοκαίρι σπίτι σου! Αν έχεις άδειους και μονότονους τοίχους τοποθέτησε ψάθινα κάπελα σε διάφορα χρώματα και σχήματα και θα δεις πως θα προσθέσουν έναν άλλο αέρα, πιο νησιώτικο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να επιτύχεις την απόλυτη καλοκαιρινή διακόσμηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos