Όσα είδαμε στο Victoria Secret Fashion Show 2014

11:29 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Οι άγγελοι γι ακόμα μία χρονιά κατέβηκαν στη γη και αποφάσισαν να δείξουν με πράξεις γιατί αυτές τις γυναίκες τις χαρακτηρίζουν Αγγελάκια! Το Victoria Secret Fashion Show 2014 γέμισε το Λονδίνο με super-sexy εμφανίσεις, εσώρουχα 4 εκατομμυρίων δολαρίων και μπόλικο glitter!

Μια πασαρέλα γεμάτη glitter και σέξι παρουσίες στο Earl’s Court του Λονδίνου κατάφερε και μαγνήτισε χθες

το βράδυ (Τρίτη 2/12/14) τα βλέμματα όλου του πλανήτη!

Με την Alessandra Ambrosio και την Adriana Lima να κάνουν τη διαφορά και να φοράνε για πρώτη φορά και οι δύο από ένα πανάκριβο Fantasy Bra, που κόστισαν 2 εκατομμύρια έκαστο και είχαν κεντημένα συνολικά 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια, συνδυασμένα με χρυσό των 18 καρατίων. Οι καλλονές περπάτησαν με τη μουσική συνοδεία του Ed Sheeran.

Το μουσικό act και φέτος πλαισιώθηκε από την Taylor Swift –η οποία βρέθηκε και την περασμένη χρονιά στο show της Victoria Secret. Η Swift έκανε την εμφάνιση της με το τραγούδι της, «Blank Space» ενώ η Ariana Grande εμφανίστηκε με τον Hozier και «έντυσαν» με τις live perfomances τους το catwalk των πανέμορφων μοντέλων.

Επειδή όμως όταν μιλάμε για αγγελάκια και fashion show της Victoria Secret τα πολλά λόγια είναι περιττά… για ρίξε μία ματιά στο τι έγινε χθες….

The post Όσα είδαμε στο Victoria Secret Fashion Show 2014 appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα