Σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο μέσα από την τσέπη σου!

11:22 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Συνεχώς ξεχνάς να κλειδώσεις την οθόνη του κινητού σου με αποτέλεσμα να παίρνεις τηλέφωνο μέσα από την τσέπη σου! Όχι, δεν πρόκειται να σου αλλάξουμε συνήθειες (δεν αλλάζουν κάποια πράγματα) αλλά θα σου δώσουμε μία εφαρμογή η οποία κάνει όσα ξεχνάς εσύ!

Auto Pocket Lock, έτσι λέγεται το app που κλειδώνει αυτόματα την οθόνη του κινητού σου μόλις το βάλεις στην τσέπη σου και αυτόματα το ξεκλειδώνει μόλις το βγάλεις από την τσέπη σου! Ακούγεται φανταστικό; Ναι, και είναι!

Πως όμως καταλαβαίνει ότι μπαίνει στη τσέπη; Η εφαρμογή το καταφέρνει χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο και τους

αισθητήρες εγγύτητας του smartphone σου. Δεν μας πιστεύεις; Κατέβασε την εφαρμογή, και άγγιξε την επιλογή ‘Lock Icon’ με την οποία ορίζεις ως phone administrator την εφαρμογή. Φτιάχνεις στα settings τις επιλογές της εφαρμογής όπως βολεύουν εσένα όπως χρόνο αντίδρασης για το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα, αν θέλεις να αναγνωρίζει πότε η οθόνη κοιτάει πάνω ή κάτω και να κλειδώνει/ξεκλειδώνει ανάλογα, αν θέλεις να αναγνωρίζει διάφορες κλίσεις για να κλείνει την οθόνη σου αλλά και αν θέλεις η εφαρμογή να ξεκινάει την λειτουργία της αυτόματα ή αν θα πρέπει να την ανοίγεις εσύ!

Και τώρα που σου τα είπαμε όλα, μπορείς να μπεις στο play store και να την αποκτήσεις πρέπει να δώσεις 0,79 €

The post Σταμάτα να παίρνεις τηλέφωνο μέσα από την τσέπη σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα