Με αυτούς τους τρόπους θα διώξεις την υγρασία από το σπίτι σου

08:31 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Όσες ώρες και αν ανάβεις το air- condition ή ακόμα και το καλοριφέρ το σπίτι σου συνεχίζει να μην είναι όσο ζεστό εσύ επιθυμείς και γι’αυτό φταίει η υγρασία. Επειδή σε καταλαβαίνουμε και κατανοούμε ότι η υγρασία είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα σπίτι (δεν μιλάμε για την υγρασία στους τοίχους αλλά γενικότερα την υγρασία στον χώρο) εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε όσα γνωρίζουμε και να σε βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο να διώξεις την υγρασία από το σπίτι σου.

Πώς να διώξεις την υγρασία από το σπίτι σου;Φυτά εσωτερικού χώρου: Τα φυτά εσωτερικών χώρων για να μεγαλώσουν αλλά και γενικότερα για να
επιβιώσουν, «κλέβουν» την υγρασία από τον χώρο. Αν τοποθετήσεις, λοιπόν, φυτά μέσα στο σπίτι σου θα σε βοηθήσουν πολύ.Μετά το μπάνιο σου, άνοιξε τα παράθυρα να στεγνώσουν οι υδρατμοί: Κάθε φορά που κάνεις μπάνιο, καλό θα ήταν να ανοίγεις τα παράθυρα για λίγα λεπτά. Η περιττή υγρασία θα φύγει και δε θα μεταφερθεί στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σου.Μην απλώνεις μέσα στο σπίτι σου: Το ξέρουμε (το κάνουμε και εμείς) τώρα που βρέχει συχνά δεν μπορούμε να απλώνουμε τα ρούχα στο μπαλκόνι και έτσι τα απλώνουμε μέσα στο σπίτι. Μεγάλο λάθος και δεν πρέπει, όπως, καταλαβαίνεις μην το ξανακάνεις ποτέ.Μην ξεχνάς τον απορροφητήρα: Κάθε φορά που μαγειρεύεις επιβάλλεται να ανάβεις τον απορροφητήρα για να τραβάει όλους τους υδρατμούς.

The post Με αυτούς τους τρόπους θα διώξεις την υγρασία από το σπίτι σου appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
υδρατμοι στο μπανιο
Τυχαία Θέματα