Οι «φυλές» που μπορεί να συναντήσεις στο γυμναστήριο (photos)

15:49 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Αν ήδη πηγαίνεις γυμναστήριο, σίγουρα έχεις συναντήσει κάποιους από τους παρακάτω τύπους (αν όχι όλους). Για εσένα που ακόμα το σκέφτεσαι να ξεκινήσεις σίγουρα θα πρέπει να ξέρεις ποιες είναι οι κύριες «φυλές» που μπορείς να συναντήσεις στο γυμναστήριο.

Έχουμε και λέμε:

Ο στερεοτυπικός Gym Bro

Ένα γυμναστήριο είναι άδειο χωρίς τουλάχιστον έναν τέτοιο τύπο. Για αυτόν η γυμναστική είναι κάτι παραπάνω από τρόπος ζωής. Είναι ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ!

Ο τύπος με το κινητό

Αυτός λογικά χρησιμοποιεί το μηχάνημα που θέλεις εσύ να χρησιμοποιήσεις και συνήθως απολαμβάνει να τον κοιτάς επίμονα, ενώ συνεχίζει να γράφει το 254ο μήνυμα στο κινητό του. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου μαζί του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση…

Το κορίτσι με το μακιγιάζ

«Ουάου! Κοίτα αυτή τη φανταστική σκιά που φοράει εκείνη η κοπέλα πάνω στο ελλειπτικό!» …Δεν είπε ποτέ κανείς μέσα σε ένα γυμναστήριο!

Tο Fit Ζευγάρι

Κι όμως υπάρχουν ζευγάρια που πραγματικά κάνουν τα πάντα μαζί. Αν ιδρώσεις μαζί του, μένεις μαζί του σωστά;

H selfie lover

Σίγουρα έχεις δει στο Facebook, φωτογραφίες και posts με selfies από το γυμναστήριο. Ναι είναι συνήθως από τύπισσες σαν κι αυτή!

Εκείνος που δεν θέλει πραγματικά να βρίσκεται στο γυμναστήριο

Είναι εύκολο να εντοπίσεις ένα τέτοιο άτομο, καθώς θα παρατηρήσεις πως δεν έχει ίχνος ενθουσιασμού σε ό,τι κι αν κάνει. Κάποιος τον έπεισε, ποιος ξέρει με ποιον τρόπο να πατήσει το πόδι του στο γυμναστήριο. Το μόνο που θέλει είναι να εξαφανιστεί από εκεί μέσα το συντομότερο δυνατόν!

Ο αρχάριος

«Τι τέλειο μηχάνημα! Έχω μια φανταστική ιδέα για το πως θα το χρησιμοποιήσω…»

Ο σιχαμένος

Ο χώρος του γυμναστηρίου, είναι από μόνος του αρκετά επιρρεπής στην συγκέντρωση μικροβίων. Ιδρώτας, πολλά άτομα συγκεντρωμένα σε έναν κλειστό χώρο…Την έχεις την εικόνα. Ο σιχαμένος τύπος, είναι ο μόνος που μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο από τον τύπο με το κινητό, καθώς αγνοεί στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Ο,τι κι αν συμβεί, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!

Ο ενθουσιώδης

Κανένας δεν είναι πιο χαρούμενος μέσα στο γυμναστήριο από αυτόν τον τύπο. Θα τον δεις να τρέχει πάνω στο διάδρομο, τραγουδώντας 25 διαφορετικά τραγούδια, να σηκώνει βάρη πάντα χαμογελώντας, ενώ θα συνεχίζει να ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες του personal trainer του, συμπληρώνοντας με άλλο ένα σετ των 20. Κάθε φορά!

photo:popsugar

The post Οι «φυλές» που μπορεί να συναντήσεις στο γυμναστήριο (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα