Τελεσίδικη απόφαση για τον ΟΛΠ

15:49 17/2/2016 - Πηγή: iPop

Στην Cosco πέρασε την Τετάρτη το 67% του ΟΛΠ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ΤΑΙΠΕΔ, εξέτασε τα δικαιολογητικά τα οποία προσκόμισε η εταιρεία μέσα στο χρονικό περιθώριο το οποίο της είχε δοθεί και ανακήρυξε ομόφωνα την εταιρεία Προτιμώμενο Επενδυτή για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποσοστού των μετοχών του Οργανισμού.

Για να προχωρήσουν οι διαδικασίες,

ο φάκελος του διαγωνισμού θα πρέπει και μάλιστα άμεσα να υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο έτσι ώστε να γίνει ο προσυμβατικός έλεγχος. Στη συνέχεια, αφού το Ελεγκτικό πει το μεγάλο «ναι», θα υπογραφεί και η σύμβαση πώλησης των μετοχών.

Για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να δοθούν επίσης και οι ανάλογες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Αξίζει να τονιστεί πως πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιούν την Τετάρτη οι λιμενεργάτες ο οποίοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση ελληνικών λιμανιών της χώρας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από το συμβολικό αποκλεισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις Πύλες του ΣΕΜΠΟ στον Πειραιά, οι εργαζόμενοι σ’ όλα τα λιμάνια της χώρας, προχωρούν την Τετάρτη σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Τελεσίδικη απόφαση για τον ΟΛΠ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα