Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Για να είσαι συνεχώς ενημερωμένος

08:21 4/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος σου λίγος, οι ειδήσεις, όμως, πολλές; Δεν υπάρχει λόγος άγχους, το iPop.gr σε κρατάει ενημερωμένο ακόμα και μ’ ένα κλικ, αφού σ’ αυτό το άρθρο θα βρεις όλες τις ειδήσεις της ημέρας, για να είσαι ενημερωμένος, χωρίς να χάνεις χρόνο!

Δεν λέει να φτιάξει ο καιρός. Τι κι αν μπήκε ο Απρίλιος; Οι βροχές συνεχίζονται
και σήμερα θα πλήξουν κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία σταθερά στους 16-21 βαθμούς.

Όλα για όλα πριν το Eurogroup. Ύστατη προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα κάνει η Κυβέρνηση λίγο πριν το Eurogroup της Παρασκευής, αποφασίζοντας νέο γύρο διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα και τους Θεσμούς.

Η Ρωσία μετρά τις πληγές της. Αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων στην Αγία Πετρούπολη, με τις νεότερες πληροφορίες απ’ τις Αρχές να κάνουν λόγο για 11 νεκρούς και τουλάχιστον 50 τραυματίες. Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στην Αγία Πετρούπολη μετά την επίθεση, η οποία κατά πολλούς χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική.

Χωρίς τρόλεϊ για 5 ώρες. Μετ’ εμποδίων θα γίνει η μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα ΜΜΜ την Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ προχωρούν σε πεντάωρη στάση εργασίας. Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη, δεν θα κυκλοφορήσουν τα τρόλεϊ στην πρωτεύουσα απ’ τις 11:00 έως και τις 16:00.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Για να είσαι συνεχώς ενημερωμένος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα