Ο ξεβράκωτος Τσακαλώτος και οι πόρνες της Βουλής (Video)

12:57 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Με εντάσεις ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο. Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Ξεβράκωτος γύρισε ο Τσακαλώτος από τις Βρυξέλλες» και έθεσε θέμα αντισυνταγματικότητας του υπερταμείου και του «κόφτη». Την σκυτάλη στην ένταση πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ανέβασε τους τόνους, πέταξε το cd με το πολυνομοσχέδιο και ανάγκασε τον Νικήτα Κακλαμάνη να φωνάζει και να ζητάει να κλείσουν τα μικρόφωνα.

«Όσοι γνωρίζαμε τα γεγονότα πέρσι επί Βαρουφακειάδος και το Σεπτέμβρη επί Τσακαλωτειάδος και την καθυστέρηση που θα κόστιζε δισεκατομμύρια ευρώ. Διαπιστώσαμε ότι ο υπουργός Οικονομικών κι οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Ελλάδα ως «les sans culottes», (οι «αβράκωτοι» επαναστάτες της Γαλλικής Επανάστασης) αλλά όχι με τη γαλλική έννοια του όρου», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έμεινε εκεί, όμως, και απευθυνόμενος στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ σε έντονο ύφος υπενθύμισε τη στάση των βουλευτών της κυβερνώσας πλειοψηφίας ως αντιπολίτευση: «Μας έλεγαν προδότες – όχι ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ λένε οι βουλευτές του – ο πρωθυπουργός ως αρχηγός της αντιπολίτευσης έχει αποκαλέσει τον τότε πρωθυπουργό Πινοσέτ και Τσολάκογλου. Εσείς σήμερα αισθάνεστε καλά στα έδρανά σας με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας;».

Οι πόρνες της Βουλής

«Πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων» χαρακτήρισε τα κυβερνητικά στελέχη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε ένα κρεσέντο που έδωσε μέσα στην Ολομέλεια της βουλής.

Σε έξαλλη κατάσταση ο βουλευτής της ΧΑ αποκάλεσε «πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων» τα κυβερνητικά στελέχη και πέταξε προς τα υπουργικά έδρανα το CD με το πολυνομοσχέδιο λέγοντας: «Μας φέρατε νύχτα ένα cd με 7.500 σελίδες που ξεπουλάτε τα πάντα. Σας το επιστρέφουμε».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, απο τηνθέση του ΠτΒ ζητούσε να κλείσουν άμεσα ταμικρόφωνα τουκαι φώναζε «Δεν έχετε τον λόγο» και σχολίασε πως το κρεσέντο του Κασιδιάρη ήταν ένα θέατρο για να κερδίσει τις εντυπώσεις: «Είναι αντικοινοβουλευτικό αυτό που κάνετε και σας εγκαλώ στην πράξη. Και το κάνετε ενώ στα θεωρεία είναι 50 μαθητές από την Καλαμαριά για να κάνετε θέατρο».

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Ο ξεβράκωτος Τσακαλώτος και οι πόρνες της Βουλής (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα