Χειρόφρενο σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ

09:45 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Χειρόφρενο σηκώνουν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωησ διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Ειδικότερα από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα τις δευτέρας ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του Μετρό.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής και για 24 ώρες ακινητοποιημένα θα μείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ.

Οι απεργίες πραγματοποιούνται για να δείξουν οι εργαζόμενοι την έντονη αντίδραση τους στο πολυνομοσχέδιο που περνάει σήμερα η Κυβέρνηση στην Ολομέλεια για συζήτηση.

Στις απεργίες δεν θα συμμετέχουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Ωστόσο, τα συνδικαλιστικά σωματεία αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα ώστε να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.

Photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Χειρόφρενο σε μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ΗΣΑΠ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα