Ο Πολάκης στρέφεται κατά των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ

16:09 20/10/2016 - Πηγή: iPop

Κατά των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ στρέφεται ο Παύλος Πολάκης ο οποίος διερωτήθηκε σε αυστηρό ύφος «δίνουμε 12 εκατ. και βγαίνουν και μιλάνε;».

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ο οποίος μίλησε από το βήμα της Βουλής χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ που, όπως έχει γίνει γνωστό, αντιδρούν σε κυβερνητική τροπολογία αναφορικά με την

αποζημίωση του οργανισμού της με 12 εκ. ευρώ για κάλυψη δαπανών και αερομεταφοράς και πλωτής μεταφοράς δαπανών.

Ο Π.Πολάκης υπογράμμισε:

«Δίνουμε 12 εκάτ. ευρώ στο ΕΚΑΒ και βγαίνουν και μιλάνε; Αντί να πουν ευλόγησον» μιλώντας για την τροπολογία του που προβλέπει αποζημίωση 12 εκ. ευρώ υπέρ του ΕΚΑΒ για το 2016 και συνολική αναδρομική αποζημίωση 48 εκ. ευρώ για την περίοδο 2012-2015. Και στη συνέχεια, απάντησε στις αιτιάσεις των συνδικαλιστών περί έμμεσης «απόπειρας ιδιωτικοποίησης των αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ» σημειώνοντας «οι καταγγελίες τους βασίζονται σε ρύθμιση που ψηφίστηκε το 1999 από το ΠΑΣΟΚ».

«Είπαν ότι πάμε για ιδιωτικοποίηση των διακομιδών. Και αναφέρονται σε διάταξη του 1999» δήλωσε και πρόσθεσε «η τροπολογία του προβλέπει τη χρήση ιδιωτικών μέσων στην ακραία περίπτωση που υπάρξει καταστροφή όλων των μέσων του ΕΚΑΒ».

Κλείνοντας την ολιγόλεπτη παρέμβαση του ο αν. Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ «τηλεοπτικό σόου από άτομα που αντιλαμβάνονται ότι σε λίγο δεν θα έχουν ρόλο. «Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο».

Διαβάστε επίσης:

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Ο Πολάκης στρέφεται κατά των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα