Ο πιο εύκολος τρόπος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς σεσουάρ

07:02 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα μαλλιά σου δεν είναι ούτε ίσια ούτε σγουρά και αυτό σε εκνευρίζει. Έχουν μόνο ένα ελαφρύ σπάσιμο στην άκρη το οποίο είναι ιδιαίτερα άσχημο για εσένα που λατρεύει τα ίσια. Φυσικά τα ισιώνεις συνεχώς αλλά, αποφάσισες να σταματήσεις να το κάνεις γιατί έχουν γεμίσει ψαλίδα. Καλά έκανες! Εμείς είμαστε εδώ και σου έχουμε τον τέλειο τρόπο για να ισιώσεις τα μαλλιά σου με τελείως φυσικό τρόπο και χωρίς τον ζεστό αέρα του σεσουάρ.

Τι θα σε βοηθήσει να ισιώσεις τα μαλλιά σου;

Αυτό που θα σε βοηθήσει να ισιώσεις τα μαλλιά σου είναι το γάλα. Καλά, άκουσες με το γάλα τα μαλλιά σου θα χάσουν το σπάσιμό τους και θα γίνουν λεία, απαλά και πάνω από όλα ίσια.

Πώς, όμως, θα το πετύχεις; Θα αναμείξεις σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού ίση ποσότητα νερού με την ανάλογη ποσότητα γάλατος. Βρέξε με αυτό τα μαλλιά σου και άσε τα να απορροφήσουν τη λοσιόν για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια λούσε κανονικά τα μαλλιά σου με σαμπουάν και άσε τα στεγνώσουν. Την ώρα που τα μαλλιά σου θα στεγνώνουν με φυσικό τρόπο χτένισε τα με λεπτή χτένα και μόλις στεγνώσουν τελείως θα παρατηρήσεις ότι έχουν χάσει το σπάσιμο που θεωρείς περιττό και είναι πλέον ίσια.

The post Ο πιο εύκολος τρόπος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς σεσουάρ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα