Αυτό το κόλπο θα σε σώσει αν χρησιμοποιείς Word!

14:32 28/10/2014 - Πηγή: iPop

Mπορεί η εποχή να επιτάσσει άριστη χρήση και γνώση γύρω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές άλλα δυστυχώς εσύ δεν το έχεις! Τους χρησιμοποιείς αναγκαστικά και εδώ που τα λέμε μερικές φορές νιώθεις πολύ περήφανη που μπορείς έστω να κάνεις τα απλά! Γράφεις δηλαδή στο Word, ψάχνεις ότι θες στο διαδίκτυο και φυσικά μπορείς και μπαίνεις στο facebook!

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία ή αν απλά είσαι απρόσεκτη και πατάς κουμπιά μπορεί να έχεις πάθει κάποια στιγμή το ακόλουθο. Γράφεις ένα κείμενο στο Word,

πατάς κάτι, καταλάθος, ο κέρσορας σου επιλέγει ένα γράμμα, κι όταν πας να γράψεις ξανά αρχίζει να σβήνεται από το πουθενά το κείμενό σου με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συνεχίσεις το γράψιμο!

Βρε, και εμείς τι κάνουμε εδώ; Τόσα κείμενα γράφουμε τη μέρα, με τόσο χρήση του Word θα στείλει το M.I.T. το πτυχίο στο σπίτι δεν θα ξέραμε πώς να διορθώσεις το πρόβλημά σου;

Εμπιστέψου μας! Η λύση είναι πολύ απλή και βρίσκεται στο πληκτρολόγιό σου. Βλέπεις το κουμπί που γράφει Insert; Πάτησε το και θα μπορέσεις να συνεχίζεις να γράφεις στο Word χωρίς να σε εκνευρίζει κανείς και τίποτα!

Tip!

Για να μη το ξανακάνεις σε ενημερώνουμε ότι απλά καταλάθος πριν είχες πατήσει το Pause Break μαζί με το Ιnsert και έτσι το Insert που σου λέμε να πατήσεις θα αναθεωρήσει την εντολή σου και σε βοηθήσει να γράψεις ξανά κανονικά!

The post Αυτό το κόλπο θα σε σώσει αν χρησιμοποιείς Word! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα