Πώς αντιδρούν τα σκυλιά στην ανθρώπινη εγκυμοσύνη;

15:31 28/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις ήδη σκυλάκι και σκέφτεσαι να κάνεις ένα παιδάκι; Αναρωτήθηκες, όμως, πώς αντιδρούν τα σκυλιά στην ανθρώπινη εγκυμοσύνη; Μερικά σκυλιά αντιδρούν σ’ αυτό. Όχι όλα βέβαια. Κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τις εξαιρετικά έντονες αισθήσεις του σκύλου!

Η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν επιπλοκές και μένουν καθηλωμένες στο κρεβάτι τους για αρκετό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν σημαντικές εναλλαγές στη διάθεση, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Τα σκυλιά μπορούν να το αντιληφθούν αυτό. Το επίπεδο της ευαισθησίας στις αλλαγές, διαφέρει

από ράτσα σε ράτσα. Μερικές ράτσες δεν φαίνεται να νοιάζονται και ιδιαίτερα για την εγκυμοσύνη, ενώ κάποιοι άλλες αντιδρούν έντονα.

Το σκυλί σου, αν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη μέσα στην οικογένεια, λόγω της 6ης αίσθησης που λέγεται ότι έχει, μπορεί να αρχίσει να ενεργεί παράξενα προς τον ιδιοκτήτη του. Μερικά σκυλιά μπορεί ακόμη να γκρινιάζουν ή να είναι υπερπροστατευτικά με το αφεντικό τους. Άλλα σκυλιά μπορεί να αρχίσουν να σε ακολουθούν παντού (αν δε το κάνουν ήδη).

Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις μία τέτοια συμπεριφορά;

Το βασικό κλειδί για να βοηθήσεις το σκυλί σου, είναι να νιώθει ότι του παρέχεις φροντίδα, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές ανάγκες του. Δεν πρέπει να νιώθει ότι το παραμελείτε γιατί το παιδάκι που θα έρθει στη ζωή σας είναι πολύ πιο σημαντικό. Κι αυτό πριν ακόμη γεννηθεί. Φαντάσου τι έχει να συμβεί αφότου έρθει στον κόσμο…. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να το ηρεμήσεις και να μη προκαλεί “φασαρίες” στην οικογένεια.

The post Πώς αντιδρούν τα σκυλιά στην ανθρώπινη εγκυμοσύνη; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα