Ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης είχε πολεμήσει στς τάξεις του ISIS- Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ το εσωτερικό του Reina

13:43 3/1/2017 - Πηγή: iPop

Ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη παραμένει ασύλληπτος, ενώ έχουν εκφραστεί φόβοι ότι μπορεί να έχει αποχωρήσει απ’ την Τουρκία, οι τουρκικές εφημερίδες δίνουν νέα στοιχεία σχετικά με το πρόσωπό του. Παράλληλα, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα διαβατήριο, το οποίο φέρεται ν’ ανήκει στον ίδιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο μακελάρης είχε πολεμήσει στις τάξεις του ISIS στη Συρία. Αυτός είναι και ο λόγος που γνωρίζει πολύ καλά πως να χειρίζεται πυροβόλα

όπλα. Τα στοιχεία προέκυψαν απ’ την ανάλυση των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει οι αρμόδιες Αρχές της Τουρκίας.

Ο δράστης εισήλθε στην Τουρκία απ’ τη Συρία.

Η Hurriyet μεταδίδει ότι ο δράστης «είχε επιλεγεί ειδικά για να διαπράξει την επίθεση αυτή στο Reina».

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων αναφέρουν λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση. Ο μακελάρης χρησιμοποίησε διπλούς γεμιστήρες με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου, ενώ στόχευε στο πάνω μέρος του σώματος των θυμάτων.

Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ το εσωτερικό του club Reina

Η εφημερίδα Hurriyet έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του club Reina μετά την επίθεση. Η λήψη των φωτογραφιών έγινε κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που έγινε στον χώρο.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, φαίνονται τα σημάδια απ’ τις σφαίρες στους τοίχους.

Το διαβατήριο του δράστη:

Σύμφωνα με το Bosphorus Observer ένα διαβατήριο που ανέβηκε στο Twitter ανήκει στον δράστη της επίθεσης. Η πληροφορία, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί απ’ την τουρκική Αστυνομία.

Τα στοιχεία του διαβατηρίου αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Akhe Mashrapov, ο οποίος είναι απ’ το Κιργιστάν και γεννήθηκε στις 2/08/1988.

@michaelh992 @ain92ru Not confirmed by IstanbulPolice: The terrorist's Kyrgyzstan passport. (source: Twitter accounts) #istanbulattack pic.twitter.com/HqdWCDIlvm

— Bosphorus Observer (@YorukIsik) January 3, 2017

Φόρος τιμής στα θύματα της επίθεσης

Φόρο τιμής στα 39 θύματα της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη απέτισαν πολλοί Τούρκοι, οι οποίοι προσευχήθηκαν έξω απ’ το club Reina, αφήνοντας λουλούδια στο σημείο.

#instantanés: des turcs prient devant la boiîte de nuit Reina à Istanbul où 39 personnes sont mortes le soir du Nouvel an #AFP pic.twitter.com/pJpYk5PnaR

— Agence France-Presse (@afpfr) January 3, 2017

Photo: AFP, Ηurriyet

The post Ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης είχε πολεμήσει στς τάξεις του ISIS- Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ το εσωτερικό του Reina appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα