Ο Γιώργος Χατζηπαύλου γίνεται «Σχεδόν σαράντα» στο Θέατρο Χυτήριο

17:19 19/7/2017 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου γίνεται «Σχεδόν σαράντα» στο Θέατρο Χυτήριο! Mετά τις sold out παραστάσεις μέσα στη χρονιά που πέρασε, ο Χατζηπαύλου επιστρέφει για μια καλοκαιρινή εμφάνιση στις 2 Αυγούστου!

Tην τρίτη κατά σειρά σόλο stand up comedy παράστασή του που μέχρι στιγμής έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 18.000 θεατές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η

παράσταση εξετάζει ενδελεχώς όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, καλά ή στραβά και αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας ενώ παράλληλα εξετάζει:

Το μυστήριο του “τι συμβαίνει μετά τα σαράντα”Τι συνειδητοποιεί ένας άντρας στην εφηβείαΠοια είναι τα 2 βασικά αξιώματα που πρέπει μια γυναίκα να γνωρίζει για τους άντρεςΠοια είναι τα 43 βασικά αξιώματα που ένας άντρας πρέπει να γνωρίζει για τις γυναίκεςΠώς θα είναι στα γεράματα οι γενιές που τώρα είναι σαραντάρηδεςΠώς λειτουργεί ο μικρός κάφρος που όλοι κρύβουμε μέσα μαςΠότε μεγαλώνεις πραγματικά (spoiler: Ποτέ)Info!

Σχεδόν Σαράντα

Πότε; 02/08/2017

Ώρα: 21:00

Πού; Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Eισιτήρια: Κανονικό10€ | Προπώληση 8€

Διάρκεια: 120 λεπτά με διάλειμμα

The post Ο Γιώργος Χατζηπαύλου γίνεται «Σχεδόν σαράντα» στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα