Μίνι- οδηγός επιβίωσης για τα μαλλιά σου το Καλοκαίρι

16:07 19/7/2017 - Πηγή: iPop

Ήρθε το Καλοκαίρι, ζέστη και θάλασσα. Τα μαλλιά, όμως, ταλαιπωρούνται από αυτές τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Υπάρχουν 13 μικρά μυστικά για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου λαμπερά και ανάλαφρα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Προστάτεψε τα μαλλιά σου: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό για τα μαλλιά ή να τα ξεπλένεις συχνά από το αλάτι. Επίσης, μπορείς να τα ψεκάζεις με λίγο νερό για να αντέξουν
τη ζέστη.Πρόσεχε ιδιαίτερα όταν τα μαλλιά σου είναι υγρά. Τα βρεγμένα μαλλιά σπάνε ευκολότερα γι’ αυτό καλό είναι να τα χτενίζεις όσο είναι στεγνά ή με την βοήθεια μίας μάσκας.Να χρησιμοποιείς πάντα conditioner.Τοποθέτησε το conditioner με τον σωστό τρόπο. Το conditioner χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών σου και όχι στις ρίζες.Χρησιμοποίησε το σαμπουάν και το conditioner της ίδιας εταιρίας. Απέφυγε τους συνδυασμούς.Όταν θα βάζεις μηχανήματα με θερμότητα πάνω στα μαλλιά φρόντισε πρώτα να τα έχεις ψεκάσει με κερατίνη.Μην κοιμάσαι με πλεγμένα μαλλιά.Το κρύο νερό κάνει καλό στα μαλλιά. Βοηθάει ιδιαίτερα να μην λαδώνουν.Χρησιμοποίησε μάσκες με φυσικά προϊόντα.
Απέφυγε την χρήση πολλών προϊόντων. Το μαλλί βαραίνει και σπάει ευκολότερα.Η υγιεινή διατροφή είναι σύμμαχός σου στην φροντίδα των μαλλιών σου.
POPSUGAR Photography / Anna Monette RobertsΒούρτσισε σωστά τα μαλλιά σου. Απέφυγε την χρήση πλαστικής βούρτσα και χτένισε τα μαλλιά σου σταδιακά από κάτω προς τα πάνω ώστε να λύνονται λίγοι λίγοι οι κόμποι.Μια φορά το μήνα βάλε ένα μείγμα από λάδια στο μαλλί σου. Άστο μερικές ώρες και ξέβγαλέ το καλά.

Τα μαλλιά χρειάζονται φροντίδα για να διατηρήσουν την όμορφη όψη τους. Μην τ’ αφήνεις να σπάνε και να γίνονται ξηρά. Ίσως τα αποτελέσματα να είναι μη αναστρέψιμα και η μοναδική σου λύση το ψαλίδι.

The post Μίνι- οδηγός επιβίωσης για τα μαλλιά σου το Καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα