Νέο video δείχνει πως έστησε το άλλοθι της η Φρανσουάζ Αμοιρίδη για την δολοφονία του πρέσβη

21:46 3/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέο video δείχνει πως έστησε το άλλοθι της η Φρανσουάζ Αμοιρίδη για την δολοφονία του πρέσβη. Το video είναι από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του Αμοιρίδη.

Μαζί με την κόρη της φαίνεται να επιστρέφει η Φρανσουάζ Αμοιρίδη στην οικεία του δολοφονηθέντος Ελληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη σε βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και προβλήθηκε από ειδική εκπομπή της Βραζιλιάνικης τηλεόρασης για το φρικτό

έγκλημα.

Συγκεκριμένα στο 4′:47» , φαίνεται για πρώτη φορά το πως έστησε το άλλοθι της η Φρανσουάζ Αμοιρίδη η οποία ισχυρίστηκε ότι έλειπε για πολλές ώρες βόλτα με την 11χρονη κόρη της. Η σύζυγος του πρεσβευτή φαίνεται να μπαίνει στην οικία του πρέσβη, ωστόσο δεν εμφανίζεται η ώρα που έγινε η συγκεκριμένη καταγραφή.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την μαρτυρία του ξαδέρφου του εραστή της Φρανσουάζ, 29χρονου αξιωματικού της Στρατονομίας, η σύζυγος του πρέσβη επέστρεψε όταν ακόμη μέσα στο σπίτι βρισκόταν το πτώμα του πρέσβη. Στο video, πάντως, βλέπουμε πως το λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε ενοικιάσει ο έλληνας διπλωμάτης δεν βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από την οικεία όπως ήταν σε προηγούμενα πλάνα.

The post Νέο video δείχνει πως έστησε το άλλοθι της η Φρανσουάζ Αμοιρίδη για την δολοφονία του πρέσβη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα