Μήνυση και αγωγή σε βάρος του Πολάκη απ’ την ΠΟΕΔΗΝ

15:50 3/1/2017 - Πηγή: iPop

Μήνυση και αγωγή σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αναμένεται να καταθέσει η ΠΟΕΔΗΝ μετά την σκληρή επίθεση του ιδίου εναντίον της Ομοσπονδίας με αφορμή το δημοσίευμα του Guardian για την κατάρρευση του συστήματος Υγείας στην Ελλάδα.

Η ΠΟΕΔΗΝ απαντάει στα όσα έγραψε

ο Παύλος Πολάκης στο Facebook εναντίον της με μια ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι «δεν είναι ΚΕΕΛΠΝΟ για να ανεβάζει και να κατεβάζει προέδρους. Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ εκλέγεται ευτυχώς από τους εργαζόμενους», ενώ προσθέτει πως «ο κ.Πολάκης μπέρδεψε την εξουσία, το Κράτος με τους Θεσμούς της Δημοκρατίας».

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε προχωρήσει σε δηλώσεις στον Guardian, οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στο σχετικό δημοσίευμα.

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της μιλάει για υβριστικές και ανάρμοστες εκφράσεις από μεριάς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σημειώνοντας ότι «το μόνο πράγμα που αποδεικνύουν είναι την σύγχυση του και τον πανικό, στον οποίο βρίσκεται». Παράλληλα, η Ομοσπονδία προανήγγειλε μηνυτήρια αναφορά και αγωγής σε βάρος του κ. Πολάκη.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν τις προσβολές και τις ύβρεις, που κατά καιρούς εκτοξεύει προκειμένου να καλύψει αυτό, που κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει: τη συστηματική και μεθοδευμένη διάλυση του ΕΣΥ, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά και τελικά, τον κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή του ελληνικού λαού

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Μήνυση και αγωγή σε βάρος του Πολάκη απ’ την ΠΟΕΔΗΝ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα