Μονοχρωμίες

14:01 1/4/2014 - Πηγή: iPop

Η μόδα μάς είχε συνηθίσει σε έντονα μοτίβα, πολύπλοκα σχέδια, περίεργους συνδυασμούς και θεατρικές εμφανίσεις. Ξεχάστε τα αυτά! Από το 2010 και μετά η μόδα περνά εποχές λιτότητας -ίσως επηρεασμένη από την οικονομική μας κατάσταση. Πρακτικό, αυστηρό look με νότες color blocking. Πάντα με έμφαση στην ποιότητα: επιμέλεια στη ραφή και στην «πολυτέλεια» των υφασμάτων.

Φέτος την Άνοιξη, -ευτυχώς- δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε την τροχό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Σκεφτείτε απλά, σκεφτείτε μονοχρωμίες. Θα αναρωτηθεί

κάποιος τι είδους πρόταση είναι αυτή; Αλλά η μονοχρωμία εν έτει 2014 έχει τον τρόπο της. Η συνταγή είναι απλή: το πάνω και το κάτω μέρος του συνόλου μας είναι σετάκι ή τουλάχιστον του ίδιου χρώματος, ακόμα και αν τα προμηθευτήκαμε ως ξεχωριστά κομμάτια.

Tip:

1) Προσοχή στα υφάσματα. Αποφύγετε να συνδυάσετε χοντρά, άκαμπτα ύφασμα με λεπτά και αέρινα κομμάτια. Μη φοβηθείτε, όμως, να μπλέξετε ρούχα διαφορετικής υφής. Ένα λεπτό πλεκτό ζιβάγκο μπορεί να ταιριάζει ιδανικά με μεταξωτή φούστα.

2) Επιλέξτε ένα παλτό σε έντονο χρώμα, κατά προτίμηση διαφορετικό από του συνόλου. Προσοχή στο μήκος: όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, midi είναι το ενδεικνυόμενο ύψος σε παλτό, αλλά και φούστα.

3) Όσο πιο «σεμνό» το μπλουζάκι, τόσο καλύτερα. Αφήστε τα βαθιά ντεκολτέ στην άκρη. Κλειστή λαιμόκοψη ή ζιβάγκο είναι τα πιο κατάλληλα για αυτό το look.

Photos: teampeterstigter.com, en.stylenanda.com, thefashiospot.com, carolinesmode.com, seaofshoes.com, damselindior.com

The post Μονοχρωμίες appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα