Μίνι GPS για τον εντοπισμό των κατοικίδιων

16:01 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Καλά νέα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων! Αν σκύλος σου αγαπά να περιφέρεται, η γάτα σου είναι master της διαφυγής ή αν θέλεις να είσαι ήσυχος ότι ξέρεις ανά πάσα στιγμή που είναι το κατοικίδιο ζώο σου, υπάρχει ένα μίνι σύστημα εντοπισμού GPS ιδανικό για την περίπτωση. Το Pod, που δημιουργήθηκε από τον λάτρη των κατοικίδιων ζώων και επιχειρηματία

Sebastian Langton όταν έχασε την αγαπημένη του γάτα του Ringo, είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο, αδιάβροχο GPS για τον εντοπισμό των κατοικίδιων στον κόσμο.

Το Pod είναι μια κομψή, κυλινδρική συσκευή εντοπισμού που μπαίνει στο κολάρο του κατοικίδιου ζώου και σου επιτρέπει να το εντοπίσεις από το τηλέφωνό σου, καθώς και να παρακολουθείς τα επίπεδα δραστηριότητάς του. Το Pod, το οποίο δεν είναι μεγαλύτερο από ένα φελλό κρασιού, ζυγίζει μόνο 29 γραμμάρια.

Το Pod χρηματοδοτείται (μετά τον υπερδιπλασιασμό του στόχου των 50 χιλιάδων δολαρίων που είχε τεθεί) μέσω IndieGoGo. Η εκστρατεία ξεκίνησε στις 28 του Σεπτεμβρίου του 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 28 Οκτωβρίου 2014. Η εκτιμώμενη παράδοση για τα πρώτα Pods είναι το Δεκέμβριο του 2014. Κάθε μονάδα GPS Pod αναμένεται να έχει λιανική τιμή $199 και περιλαμβάνει την αδιάβροχη συσκευή εντοπισμού GPS, δύο ανταλλακτικά μπαταρίες, ένα σταθμό φόρτισης και δύο ιμάντες.

The post Μίνι GPS για τον εντοπισμό των κατοικίδιων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα