Όταν οι άντρες μιλάνε για τρίχες

13:31 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι ο αγαπημένος σου δεν προσέχει και πολύ τα χτενίσματα που κάνεις; Πώς γενικότερα δεν παρατηρεί τις αλλαγές σου και πώς, όπως και αν είσαι σε θέλει; Κάνεις λάθος! Οι άντρες παρατηρούν τα πάντα και μερικές φορές το κάνουν περισσότερο και απ’ ότι το κάνουν ακόμα και οι γυναίκες. Ειδικά ο δικός σου άντρας αν σε αγαπάει αληθινά θα θέλει να είσαι πάντα όμορφη και περιποιημένη. Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα τα χτενίσματα

τα οποία αγαπούν οι άντρες στις γυναίκες και σου τα παρουσιάζουμε για να τα μάθεις σαν ευαγγέλιο και φυσικά να τα κάνεις για να δείχνεις πάντα ελκυστική στα μάτια του.

Το μόνο σίγουρο για να σε βάλουμε στο θέμα είναι ότι οι άντρες δεν συμπαθούν και πολύ τα περίτεχνα χτενίσματα με τα πολλά τσιμπιδάκια, τον όγκο που φτάνει στο Θεό και τα πεντακόσια γραμμάρια λακ που μπορεί να έχει η κάθε τούφα.

Ποια χτενίσματα αγαπούν οι άντρες στις γυναίκες; Ίσια και ανέμελα. Τους αρέσει η απαλότητα και το λαμπερό αποτέλεσμα που έχουν τα ίσια μαλλιά.Ίσια με λίγο όγκο και χαλαρές μπούκλες. Οι μπούκλες αναδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά σου και σε κάνουν να δείχνεις πιο θηλυκή.Χαλαρά πιασμένα πίσω για να αναδεικνύεται το πρόσωπό σας. Αυτό το χτένισμα σε κάνει να δείχνεις αθώα αλλά παράλληλα και γοητευτική.Ψηλές καλοχτενισμένες κοτσίδες. Ναι, σε δείχνουν πιο αυστηρή και σοβαρή και αυτό του εξάπτει τη φαντασία.Συμβουλή!

Θα πρέπει να ξέρεις ότι όποιο από τα χτενίσματα σου είπαμε και αν αρέσει στο δικό σου «μωράκι» το πιο σημαντικό είναι να είναι πάντα φρεσκολουσμένα, να μυρίζουν υπέροχα και φυσικά να μην εγκλωβίζονται τα χέρια του όταν προσπαθεί να σου τα χαϊδέψει.

The post Όταν οι άντρες μιλάνε για τρίχες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα