Μπορείς να φτιάξεις σπιτάκι γάτας με μια μπλούζα

14:15 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Η γάτα σου είναι αρκετά ζωηρή και τα βράδια που κοιμάσαι έρχεται και σκαρφαλώνει στο κρεβάτι για να κοιμηθείτε μαζί. Σκέφτεσαι μήπως αν είχε το δικό της κρεβάτι ξανά γιατί το παλιό το χάλασε και δεν της πήρες ακόμα άλλο να μην συμπεριφέρονταν έτσι; Θα μάθεις μόνο αν αποκτήσει νέο. Για να μην ξοδεύεσαι, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου δείξουμε πώς μπορείς να φτιάξεις ένα σπιτάκι γάτας με μια παλιά μπλούζα και δύο μεταλλικές κρεμάστρες.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις ένα σπιτάκι γάτας;2 μεταλλικές λεπτές κρεμάστρεςΧαρτοταινίαΤον πάτο από μία μεγάλη χάρτινη κούταΠαλιό T-shirtΜικρές
παραμάνεςΠριόνιΠώς θα φτιάξεις το σπιτάκι γάτας;Κόψε το πάνω μέρος της κάθε κρεμάστρας και τέντωσε την υπόλοιπη σχηματίζοντας ένα τόξο. Επανέλαβε ακριβώς την ίδια διαδικασία και στην άλλη σου κρεμάστρα.Μέτρα το χαρτόνι σου το οποίο θα το χρησιμοποιήσεις για πάτο να έχει το μέγεθος από το μεταλλικό τόξο που έφτιαξες από την κρεμάστρα σου και κόψε το ανάλογα με αυτό το μέγεθος.Ντύσε τα πλαϊνά του χαρτονιού με την χαρτοταινία και κάνε στις τέσσερις γωνίες του τρύπες.Βάλε τα τόξα σου, όπως ακριβώς θα δεις στη φωτογραφία και δέσε τα με την χαρτοταινία.Πέρνα την άκρη από τα τόξα σου στις τρύπες και με την ταινία πιάσε καλά τα μεταλλικά σημεία τα οποία πρώτα έχεις λυγίσει καλά.Φόρα την μπλούζα στην κατασκευή σου.Γύρνα ανάποδα το σπιτάκι γάτας και πιάσε το περιττό ύφασμα με τις παραμάνες.
photos: stylisheve.com

The post Μπορείς να φτιάξεις σπιτάκι γάτας με μια μπλούζα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα