Μην ξεστομίσεις ποτέ αυτές τις φράσεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σου

19:00 18/2/2017 - Πηγή: iPop

Οι ψυχολόγοι λένε να μετράμε μέχρι το 10 πριν πούμε κάτι κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού επειδή μερικές φορές τα λόγια μας μπορούν να πληγώσουν περισσότερο απ’ τις πράξεις μας.

Και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές λέμε σκληρά λόγια για τα οποία μετά από λίγο μετανιώνουμε. Όμως, επειδή δεν μπορείς να ξέρεις εάν ο άλλος θα είναι πάντα εκεί να δέχεται τη συγγνώμη σου, καλό θα είναι να μην λες λόγια που μπορεί να καταστρέψουν τη σχέση σου.

Το iPop.gr έφτιαξε μια λίστα με αυτά που σκέφτεσαι να πεις αλλά δεν πρέπει να πεις, όπως επίσης

και μ’ εκείνα που μπορείς να πεις εναλλακτικά!

Αντί να πεις: «Κάνει ό,τι θέλεις», προτίμησε το «Είναι σημαντικό να αποφασίσουμε μαζί το τι θα κάνουμε».Μην πεις «Δεν θέλω να σου μιλήσω» και προτίμησε το «Ας μιλήσουμε καλύτερα αργότερα».Μην ξεστομίσεις τη φράση «Τίποτα δεν είναι ποτέ εύκολο μαζί σου» και προτίμησε το «Με πληγώνει όταν μου φέρεσαι μ’ αυτό τον τρόπο».Πες όχι στο «Ποτέ δεν κάνεις τίποτα στο σπίτι» και πες ναι στο «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τις δουλειές του σπιτιού χωρίς τη βοήθειά σου».Μην πεις στο ταίρι σου «Αν δεν κάνεις δίαιτα, δεν θα χάσεις κιλά» και ενθάρρυνέ το λέγοντάς του: «Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις».

The post Μην ξεστομίσεις ποτέ αυτές τις φράσεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα