Μικρές αλλαγές για να φτιάξει η διάθεση σου

11:01 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Αν βάλεις χρώμα στο χώρο σου θα αλλάξει η διάθεση σου, τι άλλο θα σε ανεβάσει όμως στα ύψη; Ζεις μια ρουτίνα και βαρέθηκες; Αποφάσισες πως θες να ανανεωθείς αλλά χρήματα δεν υπάρχουν; So what? Έχεις διάθεση και αυτό ναι αρκεί. Φέρε την Άνοιξη σπίτι σου και κοίτα πως το χαμόγελο θα έρθει στα χείλη σου, μην κάθεσαι…. Τρέξε, έχεις δουλειά μπροστά σου.

Κουρτίνες

Άλλαξε κουρτίνες και βάλε όσο πιο φωτεινές μπορείς, λευκές ή σε έντονα χρώματα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν είσαι πιο ρομαντική ύπαρξη διάλεξε παλ χρωματισμούς όπως λιλά

ή απαλό φιστικί. Πολύ καλή επιλογή είναι και οι διαφάνειες ή ακόμη και οι δαντελένιες.
Αν δεν έχεις ήδη παλιότερες, τρέξε στη μαμά ή στην γιαγιά σου, μην ξοδευτείς. Οι γιαγιάδες ειδικά έχουν πάντα στο συρτάρι τους πολλά χρήσιμα υφάσματα ή κεντητά που δεν μας περνάει καν από το μυαλό, πόσο τέλεια θα ταιριάξουν στο σπίτι μας.

Ανοιχτά παντζούρια

Μην κάθεσαι σπίτι, στα σκοτάδια, ούτε με αναμμένο φως ακόμα και τη μέρα. Άνοιξε τις μπαλκονόπορτες να φωτιστεί και να αεριστεί το σπίτι, πάρε μια «τζούρα» από την Άνοιξη και τον ήλιο … θα αναζωογονηθείς.

Λουλούδια

Όχι δε χρειάζεται να πας στο ανθοπωλείο, βγες μια βόλτα στη γειτονιά και «κλέψε» λίγα λουλούδια, συνήθως στις γειτονιές της μεγαλούπολης αν παρατηρήσεις θα βρεις σε πολλά σημεία μαργαρίτες ή ακόμη και νυχτολούλουδα. Βάλε τα σ’ ένα βάζο ή ακόμα και σε ένα ποτήρι, μυρίζουν απίστευτα και κρατάνε αρκετές μέρες τη ζωντάνια τους.

Σφουγγάρισμα ή αποσμητικά χώρου, κεριά

Όπως παρατηρείς επιμένουμε πολύ στην οσμή, γιατί άλλωστε τι είναι η Άνοιξη χωρίς αυτή την μυρωδιά φρεσκάδας; Για την καθαριότητα του χώρου σου, προτίμησε υγρά καθαρισμού και αποσμητικά με άρωμα λουλουδιών ή βανίλιας, ξέχνα τα κεριά κανέλας που παραπέμπουν σε χειμώνα.

Βγες στο μπαλκόνι να δεις

Ο καιρός άλλαξε, άλλαξε και εσύ συνήθειες, μην πίνεις καφέ στο σπίτι, πιες έξω… όχι όμως σε καφετέρια, στο μπαλκόνι ή την αυλή σου αν είσαι ακόμα πιο τυχερή- τυχερός και έχεις. Ωραία επιλογή είναι να «στήσεις» και ένα δείπνο εκτός σπιτιού. Ειδικά το βράδυ βάλε κεριά αλλά και μια ζακέτα για να μην κρυώσεις.

The post Μικρές αλλαγές για να φτιάξει η διάθεση σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα