Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις: Γιορτή προϊόντων στην Τεχνόπολη

09:01 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Όσοι έχουν πάει σε ένα από τα προηγούμενα θα ξαναπάνε χωρίς καν να διαβάσουν το άρθρο. Αύριο ξεκινά το Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις που διοργανώνει το Αθηνόραμα.

Για φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαγειρικά sessions από τους μεγαλύτερους chefs της χώρας, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Επίσης, εργαστήρια γεύσης για κάθε σύγχρονη τάση στη γαστρονομία και με έμφαση στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κουζίνας. Ενδεικτικά, θα μάθετε τα πάντα για το λάδι, τον καφέ, τις μικροζυθοποιίες ελληνικές ποικιλίες κρασιών, τυρί και μέλι.

Οδηγίες και πληροφορίες
για τους μη εξοικειωμένους:Γίνεται πατείς με πατώ σε. Φόρα άνετα παπούτσια και ρούχα γιατί έχει πολλή χάζεμα και γύρα το Φεστιβάλ.Θα φύγεις +2 κιλά. Νιώθεις σαν να έχεις πάει στην πλατεία του χωριού και ο ταβερνιάρης δεν θα σε αφήσει να φύγεις χωρίς να φας το γουρουνόπουλο «τώρα βγήκε-κρίμας είναι-λουκούμι, δοκίμασε».Ιδανικά, μην πάρεις αμάξι. Στο αλκοτέστ δεν θα εκτιμήσουν τη δικαιολογία «έκανα δοκιμή κρασιών».Πάρε λεφτά μαζί σου. Θα θες να αγοράσεις προϊόντα και οι τιμές είναι δελεαστικές στα αρκετά προϊόντα.Ευκαιρία να γνωρίσεις τους συμπαθέστατους Έλληνες παραγωγούς από κάθε άκρη της χώρας που φοράνε το καλύτερό τους χαμόγελο για το γεγονός.Τιμές εισιτηρίων (ο μόνος αποθαρρυντικός παράγοντας): Γενική είσοδος: € 6 , εισιτήριο διαρκείας για όλο το 3ήμερο: € 10, παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
Μετρό Κεραμεικός
Παρασκευή 9/5: 4-9 μ.μ.
Σάββατο 10/5: 10 π.μ.-9 μ.μ.
Κυριακή 11/5: 10 π.μ.-9 μ.μ.

The post Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις: Γιορτή προϊόντων στην Τεχνόπολη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα