Εφαρμογή σου θυμίζει τις δύσκολες μέρες της περιόδου

08:31 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Πήρες smartphone γιατί θες πάντα να βρίσκεσαι μέσα στην τεχνολογία και μέσα στη μόδα.

Αφού το πλήρωσες όμως μη το κρατάς απλά στο χέρι σου για στιλ ούτε για να μπαίνεις μόνο να κάνεις check in και να κοιτάς τι ανέβασαν οι φίλοι σου.

Χρησιμοποίησε το έξυπνο κινητό σου για να γλιτώσεις χρόνο χρήμα αλλά και ταλαιπωρία, και σκέψου ότι δε θα το έλεγαν έξυπνο μόνο επειδή σου λέει πόσο κάνει 3 επί 7 ή επειδή κάνει μπιπ όταν σου στέλνει μήνυμα το μωράκι, το ονόμασαν έτσι γιατί ήρθε να σου αλλάξει τη ζωή!

Κατέβασε την εφαρμογή

period tracker που διατίθεται δωρεάν για android και iphone και είσαι έτοιμη, με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού ξέρεις πότε πρέπει αδιαθετήσεις… αρκεί απλά να έχεις αποθηκεύσει τις τρεις παλαιότερες περιόδους σου και την διάρκεια τους!

Εκτός όμως από τις δύσκολες μέρες θα ενημερωθείς για το πότε έχεις ωορρηξία αλλά και για το ποιες είναι οι γόνιμες μέρες για να προσέχεις αν δεν θες να κάνεις απογόνους για την ώρα ή να φορτσάρεις αν θες παιδιά και τα θες τώρα…

Πέτα λοιπόν τα άχρηστα ημερολόγια, χαρτάκια, παραχαρτάκια από την τσάντα σου για να ελαφρύνει, ξέχνα να μετράς μέρες, να αφαιρείς, να προσθέτεις… Δε χρειάζεται πλέον τίποτα από αυτά, έχεις τον πιστό σου φίλο που δεν είναι άλλος από το δικό σου κινητό να σε ενημερώνει και να σε «προστατεύει».

περίοδος, period tracker, αδιάθετη, προστασία, κινητό, app, εφαρμογή, smartphone

Δες και αυτή την εφαρμογή, αν η συγκεκριμένη δεν σε βολέψει!

The post Εφαρμογή σου θυμίζει τις δύσκολες μέρες της περιόδου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα