Μεγάλες αλλαγές προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης εάν εκλεγεί Πρόεδρος

20:05 8/1/2016 - Πηγή: iPop

Για τις μεγάλες αλλαγές που έρθουν στη Νέα Δημοκρατία εάν εκλεγεί Πρόεδρος, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό, μόλις δύο ημέρες πριν την κρίσιμη εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση.

Πρώτα απ’ όλα είπε πως το κόμμα χρειάζεται αλλαγές και θα πρέπει να περάσει από την εποχή του fax σε εκείνη του Διαδικτύου.

Έκανε λόγο για την ύπαρξη

οφειλών στους υπαλλήλους της ΝΔ, τονίζοντας πως «αν δεν μπορούμε να νοικοκυρέψουμε το κόμμα, δικαίως θα μας βλέπουν με καχυποψία».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι εάν βγει Πρόεδρος, θα αλλάξουν τα γραφεία. Θα φύγουν από την Συγγρού, αλλά δεν θα πάνε στη Ρηγίλλης. Είπε πως τα γραφεία θα στεγαστούν «σε κάποιο απλό λιτό κτήριο σε υποβαθμισμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας».

Όπως είπε θα στηρίξει τον Ε. Μεϊμαράκη, εάν ο ίδιος ηττηθεί.

Τέλος, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως «εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει αλλαγές στις οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος».

Ποια είναι η διαδικασία των εκλογών;

Όπως τόνισε σε ανακοίνωση που δημοσίευσε την Πέμπτη η κεντρική εφορευτική επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, οι εκλογές θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 7 το απόγευμα.

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου;

Μόνο τα μέλη του κόμματος τα οποία είναι εγγεγραμμένα στους καταλόγους και είχαν βρεθεί μπροστά από τις κάλπες και στον α΄γύρο που διεξήχθη στις 20 Δεκέμβρη.

Και αυτή την φορά οι πολίτες- υποστηριχτές της ΝΔ θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα ίδια εκλογικά κέντρα με μια όμως, διαφορά. Αυτή την φορά θα προσέλθουν στην κάλπη που αντιστοιχεί στο γράμμα που είναι πρώτο στο επώνυμο τους.

Σημείωση!

Για να μην δημιουργηθούν άλλωστε προβλήματα θα υπάρχουν και σχετικές πινακίδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν.

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο iPop.gr.

The post Μεγάλες αλλαγές προαναγγέλλει ο Μητσοτάκης εάν εκλεγεί Πρόεδρος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα