Διαμέρισμα με εκρηκτικά και δαχτυλικά αποτυπώματα του Salah Abdeslam εντοπίστηκε στις Βρυξέλλες

18:58 8/1/2016 - Πηγή: iPop

Ένα διαμέρισμα εκρηκτικά, αυτοσχέδιο ζώνες αυτοκτονίας και αποτυπώματα του Salah Abdeslam εντοπίστηκε στις Βρυξέλλες από τις τοπικές αρχές.

Το διαμέρισμα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, χρησιμοποιούνταν σαν εργοστάσιο για την κατασκευή των εκρηκτικών για τις επιθέσεις.

Όλα δείχνουν πως τα συγκεκριμένα στοιχεία συνδέονται άμεσα με τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι και ενδεχομένως να κατασκευάστηκαν εκεί οι ζώνες των καμικάζι,

ενώ τώρα επιβεβαιώνεται και η άποψη πως το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου οργανώθηκε από το Βέλγιο.

Το διαμέρισμα ήταν νοικιασμένο με ψεύτικο όνομα, ενώ το πρόσωπο που το νοίκιασε ενδέχεται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονται υπό κράτηση μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Να σημειώσουμε πως ο αδελφός του Salah Abdeslam, Brahim, ανατινάχτηκε κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Παρίσι, ενώ ο ο Salah έχει τραπεί σε φυγή μετά τις επιθέσεις.

Οι δράστες φορούσαν γιλέκα αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Stade de France, το Bataclan, όπως επίσης και στην καφετέρια και το εστιατόριο.

The post Διαμέρισμα με εκρηκτικά και δαχτυλικά αποτυπώματα του Salah Abdeslam εντοπίστηκε στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα