Κυκλοφόρησαν τα teasers των διαφημίσεων του Super Bowl και είναι εντυπωσιακότατα

17:43 28/1/2016 - Πηγή: iPop

To Super Bowl είναι καθαρά Αμερικάνικη συνήθεια, δεν θα δεις πολλούς Έλληνες να κάθονται μπροστά στην οθόνη όπως κάνουν στη Champions League και να μονοπωλούν το τηλεκοντρόλ (ευτυχώς). Μπορεί, λοιπόν, να μην μας αφορά πλήρως, αλλά κάθε χρόνο μας χαρίζει τις πιο δυνατές διαφημίσεις!

Λιγότερο από μία βδομάδα μακριά από την μεγάλη βραδιά κυκλοφόρησαν τα teasers των διαφημίσεων του Super Bowl και πέραν του ότι είναι εντυπωσιακότατα, έχουν

ήδη δημιουργήσει το απαραίτητο «σούσουρο».

Ολόκληρες οι διαφημίσεις αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 7 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τώρα, λοιπόν, έχουμε δει:

APARTMENTS.COM

Το συγκεκριμένο site, βοηθάει στο να δώσεις προς ενοικίαση ή να νοικιάσεις κάποιο σπίτι και είναι η πρώτη διαφήμισή των Jeff Goldblum και Lil Wayne στο Super Bowl ad. Το teaser spot δείχνει τον Wayne να δείχνει ένα σπίτι στον George Washington.

AMAZON

To teaser το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη δείχνει τον ηθοποιό του «30 Rock», Alec Baldwin, και τον πρώην αστέρα quarterback Dan Marino να κάνουν μία συνάντηση για να κάτεβάσουν ιδέες για το Super Bowl party το οποίο διοργανώνουν με την βοήθεια του Echo software Alexa το οποίο δέχεται φωνητικές εντολές.

BMW

Η BMW ξεσήκωσε έξι celebrities — τον πρώην baseball pitcher Randy Johnson, την αστέρα του τέννις Serena Williams, τον ηθοποιό Harvey Keitel, τον singer/rapper T-Pain, την Abby Wambach και τον skateboarder Tony Hawk. Ο καθένας του έχει το δικό του teaser…

BUD LIGHT

Βετεράνος πλέον στις διαφημίσεις στο Super Bowl η Bud Light χρησιμοποιεί την Amy Schumer και τον Seth Rogen για να παρουσιάσουν ένα ψεύτικο Bud Light πολιτικό party.

HYUNDAI

Η Hyundai έβαλε τα μεγάλα μέσα… Ryan Reynolds και Kevin Hart προμοτάρουν τα Genesis και Elantra sedans. Αν και την Πέμπτη η εταιρεία αποκάλυψε τα ονόματα των ηθοποιών, το teaser δίνει απλά ένα hintκαθώς δείχνει δύο κορίτσια που οδηγούν σε μάι πόλη η οποία λέγεται… «Ryanville»

KIA

Το κρυπτογραφημένο teaser της Kia λέγεται «Walken Closet» και έχει πρωταγωνιστή τον Christopher Walken.

LG

Η πρώτη διαφήμιση της LG για το Super Bowl φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής του Ridley Scott, RSA και είναι σκηνοθετημένη από τον γιο του Jake Scott. Στο video πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson ως ένας «άνδρεας από το μέλλον».

SHOCK TOP

Ο αστέρας της «Silicon Valley» T.J. Miller μας χαρίζει ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά φετινά teasers.

SKITTLES

Στο πραγματικά millennial fashion στυλ, το Skittles δίνει στην δημοσιότητα μία σειρά από GIFs με τα οποία μας ενημερώνει ότι στη διαφήμισή θα πρωταγωνιστεί ο Steven Tyler.

Δες τα όλα εδώ.

SNICKERS

Το φαβορί των διαφημίσεων το αφήσαμε για το τέλος. Snickers και Willem Defoe ως Marilyn Monroe και «Happy Birthday» ερμηνευμένο για τον JFK.

The post Κυκλοφόρησαν τα teasers των διαφημίσεων του Super Bowl και είναι εντυπωσιακότατα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα