Τρομοκρατική επίθεση στην Υεμένη – Τουλάχιστον επτά νεκροί και δέκα τραυματίες

16:29 28/1/2016 - Πηγή: iPop

Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στην Υεμένη κοντά στην προεδρική κατοικία του Abd-Rabbu Mansour Rabbu Hadi, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον επτά άτομα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει στο Πρακτορείο Ειδήσεων Reuters, η επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Πέμπτη, κοντά στην προεδρική κατοικία στην πόλη Aden, είχε ως θύματα τουλάχιστον επτά άτομα, ενώ ακόμα δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Car bomb at Yemeni presidential

palace in Aden kills seven: officials https://t.co/SPeJy7mCB4

Reuters Top News (@Reuters) January 28, 2016

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από την προεδρική κατοικία στην πόλη Aden, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Υεμένη.

#BREAKING Suicide bombing near presidential palace in Yemen's Aden: security source

AFP news agency (@AFP) January 28, 2016

Αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή, δήλωσε στο Reuters, πως ένας βομβιστής αυτοκτονίας, πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί σε αμάξι που βρισκόταν 500 μόλις μέτρα μακριά από το παλάτι Maashiq, την κατοικία του προέδρου Hadi στην πόλη Aden.

Suicide car bomb detonates outside Yemeni presidential residence of in Aden – official says https://t.co/WQa5rt1MmL

Reuters World (@ReutersWorld) January 28, 2016

Νωρίτερα, ένας άλλος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας, εξέφραζε τους φόβους του, για την ύπαρξη πολλών θυμάτων και τραυματιών. Σημειώνεται πως ο πρόεδρος Hadi, βρισκόταν μέσα στο κτίριο τη στιγμή της επίθεσης, όμως όπως αναφέρουν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, ο ίδιος βρίσκεται σώος και αβλαβής.

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για την τελευταία τρομοκρατική επίθεση, σε μια σειρά θανατηφόρων επιθέσεων, που σημειώνονται στην περιοχή, έχοντας ως στόχο στελέχη της κυβέρνησης και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας της Υεμένης.

The post Τρομοκρατική επίθεση στην Υεμένη – Τουλάχιστον επτά νεκροί και δέκα τραυματίες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα