Κώστας Βουτσάς: «Το σεξ δεν το βαρέθηκα ποτέ. Τη γυναίκα, ναι».

09:31 4/4/2014 - Πηγή: iPop

Ο Κώστας Βουτσάς κοντεύει τα 84 κι η ενέργειά του είναι εφηβική. Τον ρώτήσαμε για γυναίκες και σεξ -τι άλλο;- και ήταν, όπως πάντα, απολαυστικός, όταν τoν συναντήσαμε στο Bodycare Ladies της Καλλιθέας. Τι είναι αυτό; Ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες, βέβαια! Και μέσα σε όλες, μόνος του ο Βουτσάς. Παράδεισος!

Χιλιάδες συνεντεύξεις και δεν έχουν βαρεθεί να σας ρωτούν για σεξ!«Ναι, βρε παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον επειδή αγαπώ τις γυναίκες». Τελικά κόβεται το σεξ;«Όχι. Δεν κόβεται ποτέ». Έχετε κάνει πολύ σεξ στη ζωή σας. Υπήρξαν φορές που το βαρεθήκατε;«Το σεξ όχι. Τη γυναίκα ναι». Μεγαλώσατε στην Θεσσαλονίκη, την ερωτική πόλη. Είχε τις καλύτερες γυναίκες των Βαλκανίων, έτσι λένε…«Είχαμε πολύ ωραίες γυναίκες στην Θεσσαλονίκη. Μέσα στις γυναίκες μεγάλωσα. Και όχι γυναίκες των σαλονιών, αλλά του δρόμου. Ήμουν φτωχός». Τότε στην Θεσσαλονίκη λένε, μεσουρανούσε η πόρνη Αμαλία. Τόσο γνωστή που οι οικογένειες δεν έβγαζαν τα κορίτσια “Αμαλία” για να μην τις χαρακτηρίσουν και εκείνες ελαφρών ηθών.«Δεν την ξέρω την Αμαλία. Την Τσουράπω θυμάμαι. Αυτήν την ξέρω καλά. Θυμάμαι μάλιστα και το “σπίτι” της, στην περιοχή του Βαρδάρη. Ήταν υποβαθμισμένος ο Βαρδάρης τότε». Εκεί γίνατε άνδρας πρώτη φορά;«Ναι. Σε μπορντέλο. Η πρώτη μου, ήταν η Αγγέλα. Μάλλον χρησιμοποίησε αυτό το όνομα ,επειδή όντως έμοιαζε με άγγελο. Τόσο όμορφη. Πρέπει να ήμουν δώδεκα χρονών». Δεν ήσασταν πολύ μικρός στα δώδεκά σας για σεξ; Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν διαμορφώσει ακόμα το κορμί τους και την ταυτότητά τους.«Μες στις πουτάνες μεγάλωσα. Αν μεγάλωνα μέσα στους παπάδες θα γινόμουν παπάς. Βέβαια μακάρι να μεγάλωνα μέσα στα γήπεδα. Θα γινόμουν ποδοσφαιριστής!». Μετά το θέμα που προέκυψε με τις πόρνες και το Aids, κάποιοι μιλούσαν απαξιωτικά για τις ιερόδουλες.«Πολύ κακώς. Η πόρνη είναι επαγγελματίας. Κάνει μία δουλειά η κοπέλα. Και μάλιστα την κάνει με μεγάλο σεβασμό. Ειδικά προς τους άνδρες. Αν η πόρνη σου λέει “βάλε προφυλακτικό” και εσύ δεν βάζεις, τι φταίει αυτή;».Ποιοι ήταν οι γυναικάδες της εποχής;«Ο Αλεξανδράκης και ο Μπάρκουλης. Ήταν και οι δύο κυνηγοί σαν και εμένα». Τις ξέρετε καλά τις γυναίκες;«Δεν μαθαίνονται ποτέ οι γυναίκες. Όποιος πει ότι τις ξέρει θα είναι το λιγότερο βλάκας». Φαντάζομαι ότι ο Βουτσάς ήταν “άπιαστο όνειρο” για τις γυναίκες…«Όλοι οι ηθοποιοί ήταν. Ακόμα και ο Ηλιόπουλος, ο Χατζηχρήστος, ο Αυλωνίτης, ο Σταυρίδης». Είχατε ποτέ αποτυχία στις γυναίκες;«Μία και δύο; Πολλές. Πάρα πολλές. Υπήρξαν γυναίκες που ήθελα πολύ, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να τις έχω». Με ποια γυναίκα θέλατε να βρίσκεστε στην σκηνή επειδή ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και με ποια επειδή ήταν εξαιρετικά σέξι και όμορφη;«Εύκολο! Με την Αλίκη! Τα συνδύαζε και τα δύο». Τώρα, είστε ζευγάρι με μία γυναίκα η οποία είναι πολλά χρόνια νεότερή σας. Εκείνη είναι που σας κρατάει νέο;«Οι άνθρωποι της ηλικίας μου μιλούν ή για γιατρούς ή για πολιτική. Όταν τους βλέπω τους λέω “ρε παιδιά, να μιλήσουμε λίγο για κ@λους;”. Αυτό κάνω με τους φίλους μου. Α! Και για να επανέλθω στην ερώτηση, φυσικά με κρατάει νέο και η σύντροφός μου».Info!

«Ο μεγαλύτερος έρωτας μου είναι η δουλειά μου», λέει. Γι’ αυτό έχει βρει από τώρα τους επόμενους έρωτές του: Τη νέα θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, αλλά και δύο καινούρια σίριαλ. Το φετινό καλοκαίρι θα ανεβάσει τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, μαζί με την Άννα Φόνσου, αφού πρώτα επισκεφτεί τους ομογενείς της Αυστραλίας, με το νέο έργο του Γιώργου Βάλαρη.

*Ευχαριστούμε θερμά το γυμναστήριο Bodycare Ladies (Δαβάκη 38, Καλλιθέα) για την ευγενική φιλοξενία, για τη φωτογράφιση.

The post Κώστας Βουτσάς: «Το σεξ δεν το βαρέθηκα ποτέ. Τη γυναίκα, ναι». appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα