Δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα της αρχιτεκτονικής

09:03 4/4/2014 - Πηγή: iPop

Open House Athens. Δηλαδή, ένα Σαββατοκύριακο αρχιτεκτονικών ξεναγήσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους της Αθήνας… Αύριο και μεθαύριο ανοίγουν τις πόρτες τους ιστορικά μνημεία της πόλης, αλλά και εξαιρετικής αισθητικής σπίτια ή studio για να θαυμάσει το κοινό για πρώτη φορά την αρχιτεκτονική τους. Πενήντα χώροι σε 2 μέρες, διαλέξτε προσεκτικά.

Δεν απαιτείται προκράτηση για την επίσκεψη και είναι ελεύθερη για όλους.

Πρόγραμμα

Ο

αρχιτεκτονικός μαραθώνιος ξεναγήσεων ξεκινά σήμερα με τις ξεναγήσεις σχολείων και μαθητών στα επιλεγμένα κτίρια του Open House Athens. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Απριλίου με ένα πάρτι λήξης στο Taf (Νορμανού 5, Μοναστηράκι, 21:00) στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Open House Athens. Το πλήρες πρόγραμμα των επισκέψεων.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Το Open House Athens και η Sony Greece διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram. Φωτογραφίστε τα κτίρια του Open House Athens 2014 ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram χρησιμοποιώντας #sony_oha2014. Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες που αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πνεύμα του Open House Athens, θα κερδίσουν φακούς για smartphone από τη SONY.

Info:

Το Open House ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε ανά την υφήλιο αποκτώντας συστηματικούς επισκέπτες και υποστηρικτές.

Photo credit: “Theia Lab’-Σπύρος Χούντας 2

The post Δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα της αρχιτεκτονικής appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα