Κι όμως! Δες την Kim Kardashian και τον Pete Davidson στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

20:07 8/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο Pete Davidson βρέθηκε στο πλευρό της κοπέλας του Kim Kardashian κι έκαναν μαζί την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σαν ζευγάρι στην πρεμιέρα της νέας της σειράς, «The Kardashians». Εγώ αναρωτιέμαι, ο Kanye West πώς μπορεί να αισθάνεται μετά από αυτό;

Το ζευγάρι έφτασε μαζί την Πέμπτη, 7/4, και περπάτησε στο κόκκινο χαλί χεράκι – χεράκι, προτού το αστέρι του «Saturday Night

Live» αποχωρήσει για να επιτρέψει στην Kim Kardashian να περπατήσει στο χαλί σόλο και να τραβήξει όλους τους φακούς των φωτογράφων πάνω της!

«The Kardashians»: Μέσα σε 2 λεπτά, το τρέιλερ μας προετοιμάζει για όσα περιμένουμε

Kim Kardashian και Pete Davidson: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση!

Παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, το ζευγάρι δεν προσπάθησε να κρύψει καθόλου τον ρομαντισμό και το πάθος που ξεχειλίζει η σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson (@petedavidson.93)

Η Kardashian, τίμησε τον αείμνηστο σχεδιαστή Thierry Mugler φορώντας μία από τις τουαλέτες του και την συνδύασε με ένα ασορτί κολιέ choker. Ο 28χρονος, Davidson φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρο κοστούμι.

Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Pete Davidson

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η πρώην σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» αποκάλυψε στο Variety ότι η νέα σειρά θα εξερευνήσει τη σχέση της με τον Davidson.

«Δεν έχω κάνει γυρίσματα μαζί του», είπε η Kardashian όταν ρωτήθηκε αν θα εμφανιστεί ο Davidson, «και δεν είναι αντίθετος σε αυτό. Απλώς δεν είναι του στυλ του. Αλλά αν συνέβαινε κάτι και ήταν παρόν, δεν θα έλεγε στις κάμερες να φύγουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JastrzabPost.pl (@jastrzabpost.pl)

«Αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο»: Η νέα εποχή για την Kim Kardashian μόλις ξεκίνησε και έχει επίκεντρο μόνο την αυτοβελτίωσή της

Η δημιουργός της KKW Beauty, που σύντομα θα μετονομαστεί, υποσχέθηκε στους fans ότι πολύ σύντομα μέσω της σειράς «The Kardashians» θα μάθουν «πώς γνωριστήκαμε και ποιος προσέγγισε πρώτα ποιον και πώς συνέβη και όλες τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουν να μάθουν».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κι όμως! Δες την Kim Kardashian και τον Pete Davidson στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δες, Kim Kardashian, Pete Davidson,des, Kim Kardashian, Pete Davidson