Google Maps: Νέο update σου υπολογίζει τα λεφτά για τα διόδια, τα φανάρια και τα Stop στην διαδρομή σου!

16:46 8/4/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες μέρες πριν, η Google προχώρησε σε μία ανακοίνωση, η οποία, κακά τα ψέματα, θα κάνει την ζωή όλων μας πιο εύκολη! Φυσικά και αναφέρομαι στο νέο update των Google Maps, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να δεις πόσο κοστίζουν τα διόδια που θα χρειαστεί να πληρώσεις, πριν ξεκινήσεις

το road trip σου!

Συγκεκριμένα, η Google θα προσθέσει στους χάρτες της μία νέα ενημέρωση που θα υπολογίζει τις τιμές από τα διόδια και θα σου δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στους χάρτες, όπως είναι τα φανάρια και τα Stop. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει σε βελτιώσεις στο iOS, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου καρφιτσωμένου γραφικού στοιχείου ταξιδιού και της επιλογής λήψης οδηγιών στους Χάρτες Google απευθείας από το Apple Watch.

Νέα προειδοποίηση για χάκερ από την Google – Δες πώς να κάνεις update στο Chrome και προστάτευσε τις συσκευές σου

Η Google υποστηρίζει ότι προσθέτει τις τιμές διοδίων στους Χάρτες της για πρώτη φορά για να διευκολύνει τους χρήστες να κάνουν την επιλογή μεταξύ οδών με διόδια ή των κανονικών δρόμων. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την εκτιμώμενη τιμή των διοδίων για τον προορισμό τους πριν ξεκινήσουν την πλοήγηση. Οι τιμές των διοδίων θα παρέχονται από τις τοπικές αρχές διοδίων. 

Η Google σημειώνει, επίσης, ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να αποφύγουν να βλέπουν διαδρομές με διόδια μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής και οι αλλαγές πρόκειται να έρθουν αυτόν τον μήνα. Αρχικά, το εν λόγω χαρακτηριστικό θα κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδία, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία, σχεδιάζει, όμως, να προσθέσει περισσότερες χώρες σε αυτήν τη λίστα σύντομα.

Η Google προειδοποιεί: Λογισμικό σε Android κρυφακούει και καταγράφει ό,τι λες κι ό,τι κάνεις!

Pexels

Η εταιρεία προσθέτει, επίσης, νέες ενημερώσεις iOS που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη χρήση των Google Maps εν κινήσει. Η Google κυκλοφορεί ένα νέο καρφιτσωμένο γραφικό στοιχείο ταξιδιού που θα σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε ταξίδια που έχεις καρφιτσώσει στην καρτέλα Go απευθείας από την αρχική οθόνη του iOS. Μπορείς να δεις την ώρα άφιξής σου, την επόμενη αναχώρηση για το συγκοινωνιακό ταξίδι σου και μια προτεινόμενη διαδρομή εάν οδηγείς. 

4 απλές συνήθειες για να είσαι πιο παραγωγική κάθε πρωί! Το μυστικό για να αδράξεις σωστά τη μέρα σου

Τέλος, οι Χάρτες Google ενσωματώνονται απευθείας στο iOS Spotlight, στη Siri και στην εφαρμογή Συντομεύσεις. Μπορείς να πεις «Hey Siri, search in Google Maps» για να αποκτήσεις πρόσβαση στους Χάρτες Google

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Google Maps: Νέο update σου υπολογίζει τα λεφτά για τα διόδια, τα φανάρια και τα Stop στην διαδρομή σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα